Zeyno-123 Canım Hiç bekleme bende 3 ay bekledim eşimin psikolojisi bozuldu resmen ister istemez bende etkilendim sonra kadın doğuma gittim fizikselmi acaba diye muane oldum sorun yok dedi psikolojiktir dedi neyse tabi ben korkumu yenemiyordum biraz araştırma yaptım İstanbul’da oturuyorum burda bu işi yapan çok iyi bir klinik buldum orda ilk muane gidiyorsun anlatıyor sana felan sonra seansa çağırıyor benim 3seansla bitti kurtuldum parmak egzersizi felan değil orda kendi üretimi olan krem ve cinsel organa benzeyen bazı aparatlar war 4 tane en küçüğünden büyüğe doğru eşinde giriyo senle seansa sen hiç anlamadan küçüğünü kremleyip ileri geri yapıyor sende ama İnan korku felan kalmıyor orda insan kendini güvende hissediyor sanki sonra o aparatı sana bırakıyor çıkıyor odadan kendin yap diyor aynı şekilde eşinde yanında yaptım 2nci gün onun bi tık büyüğünü yapıyor felan işte neyse 3gün geçti aparatları ve kremi sana veriyo senin oluyor ewde devam et alıştır diyo 4ncü gün eşimle birlikte oldum be ağladım resmen bu kadar kolaymıydı dedi keşke kendimi okadar kasmasaydım felan dedim yani