Zahrae Kızlar gebelik testi yaptım bu sabah iki çizgi çikti ve bir hafta oldu gecikme (adet) size hamilelik mi ve ne zaman gitmem lazım doktora acaba ! Şimdiden teşekkür ederim kızlar 😍🥹
Kediannesi1 Zahrae son adet tarihinize göre 6 haftalık olduğunuzda gidebilirsiniz ama yok sabırsızım derseniz hemen gidin rutin kan testlerini falan yapar belki doktor hayırlı olsun
Zahrae umaydurununannesi yaaa sağolun tebrikler o zaman inşallah sağlıklı sıhhatli bebeğine kucağınıza alırsınız 😍🥹 bana da 🥹🤰 inşallah en yakın zamanda giderim doktora
Zahrae @“Kediannesi1”#p29011042teşekkur ederim 🥹 vitaminler için gitmek istiyorum yok folik asit almamız lazım ilk 3 ay bilmem ne korktum yoksa beklerim biraz daha ama geç başlamalı olmayim gerekli vitaminler flnnn
umaydurununannesi Zahrae folıkasıtı kendın eczaneden alabılırsın ben gıttıgımde kullanıyodum doktor soedu evet dedım ayrıyeten bı ılac vermedı
Zahrae umaydurununannesi öyle mi ben doktor reçete yazdırtır ve ona göre kullanırım sandım çok sağolun o zaman yarın alırım Allah senden razı olsun kimse bana bunu söylemedi 🤦🏻♀️