Aaa122 Merhaba arkadaşlar 19,20 haftalık gebeliğiniz de ne kadar kilo aldınız nelere dikkat ediyorsunuz yolun yarısı bitti sayılır
Bircan67 Aaa122 merhaba 19+4 den selamlar 5 kg aldım kilo konusunda güzel gidiyoruz gibi 1 hafta önce su azalması var dediler bol bol sıvı almaya çalışıyorum dün de tetenoz ilk dozumu oldum yavaş yavaş ilerliyoruz sizin nasıl geçiyor
Semasyy Aaa122 merhabaaa biz de 19+3 olduk çok şükür. 58 kiloyla hamile kaldım 61-62 kg arası gidip geliyorum şuan 4 kilo aldım
Ustunneliff Aaa122 ben 19 haftama kadar hiç kilo almadım 79 ile hamile kaldım 🥲 şimdi 21 haftalığım tok karın olduğumda 81 görüyorum
Zekiye45- Selam canım 19+1 haftadan selamlar bir prensesim oluyor çok heyecanlıyım sağ Salim bebişleri alalım kucağımıza inşallah ben 60ile hamile kaldım şuanda 65 kiloyum hiç kusmadım iştahsizlığım olmadı herşeyi yiyorum yani ayırt etmiyorum acaba çok mu kilo hemen aldım bilmiyorum ilk gebeliğim😅
Sevde96 22+4üm. İlk aylarda mide bulantıları yüzünden verdiğim 3 kiloyu geri aldım sadece şimdilik. Kilolu hamile kaldığım için çok almak istemiyorum ama yediklerime dikkat de etmiyorum açıkçası, genelde meyve yiyorum
Smyye0303 Aaa122 hiç kilo almadım aksine verdim üç ay bulantı geçtiği için tabi şuan daha 16-17 haftalık ama aldığım yok yani 😂😅😁
Acemiiiii Aaa122 ben de 18 haftada 2 kilodan biraz fazla aldım. Bu arada senin cinsiyet belli oldu mu canım🤭