bzey Kızlar selam💖 39+1’deyim. 2 cm açıklık var sancı vs tık yok. 13’üne kadar bebiş gelmezse 14’ü hastaneye yatırcam dedi doktorum . Doktorum korkmiyim diye anlatmadı bana güven dedi. NST’de Ebeye sordum yumuşatıcı fitil ve suni sancı verilir diye anlattı . Bu şekilde doğuran var mı? Zorlu bir süreç mi bekliyor beni?
hunilimom bzey ben 2 kızımı da suniyle doğurdum ikisi de 3 cnm açıklık vardı eve gidip geldim 4 e çıktı 5-6 saat içinde doğurdum ama 2. Doğumum daha kısa olurdu doktorum suniyi kapattı 4 saat suni aldım kapatınca sancılarım hızlandı ve 1 saat olmadan doğum yaptım 5 de suniyi kapattı 18.23 de sancıların cogaldi 17.10 da tam açıklık oldu ıkınma hissin geldi 19.25 de doğum yaptım
Anonim3447 bzey korkutmak istemem ama sabah 9 buçuktan akşam 5 e suni sancı aldım yine de ilerlemesi açıklık sonunda acil sezeryana aldılar spinal olacaktı ama kalbim durunca tam bayiltildim
Hizligonzales bzey benimde 4cm acikligim vardi ama ne rahmim.yumusadi ne de sancim vardi banada yumusatici fitil ve suni verdiler 8bucuk saat sonunda dogum yaptim ama fitile ragmen rahmim yumusamadi o yuzden dogumum.baya zor oldu tabi herkesin ayni olacak diye bisey yok Rabbim kolaylikla kurtarsin ins.
Koalammm bzey canım bebeğini inşallah sağ Salim kucağına alırsın🙏Kolay doğumun olur inşallah Herkesin doğumu farklı olur lütfen kendini korkutma🌼Herkesin doğumu kendine özgü.
bzey Koalammm teşekkür ederim iyi niyetine🥰 yorumları gördükçe korkmaya da başladım . 41. Haftaya kadar beklesem mi diye düşündürdü
Senannnn bzey 24 gün önce doğum yaptım doktorum hareketleri yavaşladı diye yatış verdi sancı açılma vs yoktu fitil verdiler ilk 24 saat beklicez etkisi 24 saat açılman başlar dediler 24 saat boyunca 1 cm dahi olmadı suni sancıya geçemedik süre dolunca sezeryana aldılar sizin açılmanız olduğu için hızlı ilerleyebilir ama zorla doğum başlatmaya çalıştıkları için bende işe yaramadı
Koalammm bzey bebek ne zaman isterse o zmn gelir herşey onların elinde yeterki sağ salim gelsinler. Kucağımiza alınca bütün herşey bitecek böyle düşün. Bende yarın muayeneye gidicem. Önceki gttgmde sancılarım çıkmıştı acilmam vs yoktu. Bakalım yarın nolucak açılmam varsa eğer bende heyecanla bekliyorum. Hepimiz içinde hayırlısı olsun inşallah 🙏❤️
_nigarr24_ bzey doktor 1 cm açıklıkla rahmime ilaç koymuştu,kendi sancılarım başladl hafif hafif,sonra suyumu patlattı sancılar giderek şiddetlendi en sonda zaten doğurdum. 2. gebelikti 10 saatte doğurdum
Bebekalparslan bzey 40 haftada suyum geldiği için gittim rahmim de kalındı sancıları hissetmiyordum açılmam yoktu. 15 saat suni sancı takılı kaldı 10 saat hissettim 5 saat boyunca kesintisiz hissettim sonra aldırdım suni sancıyı. 40+1 de sezaryene alındım rahmim yeni yumuşamaya başlamıştı açılmam sıfırdı. Kendi sancım da çok azdı. Açılmanız 4 cm olmadan asla suni sancı almayın derim. Sezaryene alınırsanız 10 gün çok zor geçer