majamm Deryaa00 Allahin izni ile hersey yolunda olur 🙏🏼 canini sikma, 22-28 haftalarda dogum yapan anneler var yaa, ben hep 30+ olayim da rahatlarim soyluyodum kendime. Cok sukur 36ya catmissin canim. Insallah hersey iyi olur ♥️
35aysegul Deryaa00 Deryaa00 canım 35. Haftada doğum yaptı arkadaşım şimdi 3 aylık. Sakin ol stres yapma yeter bişey olmaz Allahın iziyle
Rmysarft Deryaa00 canım bende 36 dayım sancım çıktı doktor açıklık var mı diye muayene etti kafası aşşağı inmiş doğum yakın dedi hazırlıklı olun dedi eğer sancın sıklaşırsa suyun gelirse lekenme olursa gel dedi korkma yani haftamız iyi 1 2 hafta daha beklerler merak etme seninkinin kilosu ne
Rmysarft Deryaa00 3 kilo bizimkide kiloları gayet iyi benimde idrar yollarımda enfeksiyon çıktı ilaç yazdı ama ben antibiyotik içemiyorum o yüzden bol bol su içiyorum daha önce de suyla geçirmiştim enfeksiyonu
Deryaa00 Rmysarft bende de yoğun enfeksiyon akıntı olarak bisey yazmadı cuma yine gideceğim baskı çok fazla
Rmysarft Gbbggj ahahahha bende öyle vallahi her giren ağrıyı sancı mı acaba diye kontrol ediyorum bi doğursaydık 😂