Fatma77 Merhaba sevgili annelerim bebek arabası bakıyoruz ilk bebeğim olacak travel mi yoksa baston mu tercih etmeliyim kararsızım bir de puset olmalı mı fikirlerinizi, tecrübelerinizi ve marka tercihlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum 😚
Gunesmoms Fatma77 baston da değil travel hiç değil. Kabin boy tercih edin. Ben çok araştırdım en son Hamilton r1 aldım. İlk oğlumun travel sistemdi iğrençti çok zordu..
nb- Fatma77 çoğu kişi travelden çok kabin boy öneriyo. Çok daha pratik ve kullanışlı olduğu için. Üstğne puset takılsnlar da var büyüyene kadar öyle kullanırsın. Ben öyle yapıcam şahsen. Traveller kabin boya göre daha ağır ve hantal oluyolar ben tek başıma da bi yerlere gidip gelmeyi düşündüğüm için bahaja atmazı kolay olsun diye kabin boy alıcam. Tercih senin
Hemsirees55 Biz Mamas papas strada aldık araba çok güzel açılıp kapanması rahat kumaşı kaliteli travel aldık uzun ömürlü bir araba 9 kg daha kullanmak nasip olmadı inş olsun ay sonra😁
Fatma77 Hemsirees55 Hemsirees55 evet kaliteli bir araba bize de nasip olsun almak 😂 sağlıkla kullanın inşallah 🤗
ebrunasrullahylmz12211221 Travel sistem al canım yeni doğanlarda daha çok puset kullanılıyo zaten puseti arabaya takılır olması senin için rahat olur bastonlu alma onlar çok dandik ve hiç de kullanışlı deil
Fatma77 ebrunasrullahylmz12211221 travel olanlar daha mantıklı geliyor iş almaya gelince kafam karışıyor işte büyük ihtimalle travel alırım pusetiyle hangi marka Önerirsiniz
ebrunasrullahylmz12211221 Fatma77 Ben bebegold aldım 4baby esse daha iyi fiyatı biraz yüksek trendyolda ama ben bütçeme göre almak zorunda kaldım benimki de iyi ama 4baby esse daha kaliteli ve güzel duruyo e bebek desen zaten ateş pahası