Fatmauzun_ Biriciklerim3 ya inşallah erkek evladıda nasip eder onu da tadarsınız benim ilk gebeliğim asırı rahatım kilo almadım ödem sıfır aserme yok ama tatlıda yerım eksıde hurafeler hep erkek aklınıza gelebılecek butun hurafeler
Fatmauzun_ Biriciklerim3 bana eşinizin dogum tarıhı sızın dogum tarıhı bır de son adwt tarıhınızı verım kan yenılemesıne bakayım
Zehraa93 Fatmauzun_ bana da bakarmisiniz rica etsem Ben 03.08.1993 Eşim 11.04.1986 Adet tarihi 18.02.2023
1melek-annesi Bennuss benim oğlum hiç göstermedi 19 haftaya kadar ben sabrettim baya sende sabret sağlıklı olsunlar yeter
Dnoby Bennuss Ben detaylı ultrasona kadar öğrenemedim 24. Haftasında öğrendim 🤣 ay bide herkes saklıyorum bilerek söylemiyorum sanmıştı
selverg Bennuss 12,16,18. Haftalarımda %99 kız demişti doktorumuz 21. Haftada detaylı ultrason da erkek olduğunu öğrendik 😆
Gunay_2412 Bennuss benimki hic naz yapmamwti saolsun 11 haftalikken oyrenmiwdim wimdide 26 haftaligim hala her gitdiyimde kiz diyor doktor ama bazilari 8 ayina gelmiw hala oyrenememiw sabrli olun daha cok zaman var
Vilvilvil Bennuss Ben burada gördüm okudum bu cinsiyet yanılmalarını çevremde kimseden duymadım normalde eğer bacak arasını gösterdiyse bebek 12. haftada cinsiyet belli oluyor ve değişmiyor