Ada022 Evazada bende 38+3 oldum 😇 bende daha gelmesini istemiyorum inşallah bir hafta sonra gelir çok kötü grip oldum iyileşmem lazım 😔
Girlmomboymom Evazada Önce doğum kolaylığı için egzersiz var onu yap sonra sıcak suya otur 15 20 dk ben bunu yaptıktan sonra nişanım gelmişti 2 gün sonra doğuröuştum 😃
Elifaras_ Şuan ben 39+4.üm. Ben de pilates top hareketleri yaptım bugün nişan geldi. Hareket olunca bişiler oluyor
Elifaras_ Evazada çömelme pozisyonu var ya. O şekilde yürü evde. Bir de birkaç topsuz pilates hareketi var. Evi sil yer beziyle . Baya etkili. 1 saat yürü
Minosss Ada022 hiç yoktu sancım nst de de sancı yoktu zaten. dün hastanede alttan muayene yapıldı bugün karnımda felaket ağrı var anlamadım
Aysenur-2019 Evazada gündüz yarım ananas yedi gecesine dogum başladı yan metdicen inip cıktım sürüekli yengeç yürüyüşü diyorlar galiba o bide ger gün hurma yedim üç dört
Ada022 Minosss ya bene yarın gidicem daha çatı muayenesi olmadım yapar herhalde bana da catı muayenesi dogumu tetikliyor diyorlar bebişiniz kaç kilo çıktı