Umutlugunler Haftamdayim gece suyum geldi şimdi doktora geldim bi gelin bakalım dedimsıra bekliyorum internette çok kötü şeyler okudum bebeğimin kurtulma ihtimali var mı başka bir belirtim yokk…
merii10 Umutlugunler nasl anladınız ki suyun gelmesi icn çok erken degl mi belki fitil vs. kullanıyorsanız onun etkisi olablr mi acaba
gamzecgr Umutlugunler büyük ihtimalle akıntıyı su ile karıştırdınız diye düşünüyorum ama inşallah öyledir
Zekiye45- Umutlugunler canım benim çok geçmiş olsun iyi düşün iyi olsun kaç haftalıksın canım kötü düşüncelere girme dua et allahım izniyle bişeycik olmaz🥹😥❤️
merii10 Umutlugunler bnde 13 haftaya grdim bı hafta başından beri de.progestan fitil kullaniyrm gece yaptgm fitil birkaç saat snra afedersnz lavaboda camasirima hem beyaz pütürlü fazla kalan hemde sulu bo seklde akmis oluyr eğer öyleyse korkmanıza gerk yok normal
gamzecgr Umutlugunler inşallah öyledir ben de gebeliğimin başından beri kullanıyorum bazen pütürlü bazen su gibi akıyor hava çok sıcak olduğu için vücut ısısı hepten eritiyor ilacı
Ftmlhn Hafta küçücük daha kesesi ne onun sanki canım kan ile düşer düşecek olsa o suyun değildir fitil bazen bayağı sıvı akıntı yapıyor
Umutlugunler ÇOK ŞÜKÜR ARKADAŞLAR MANTARDAN DOLAYI AKINTI OLMUŞ HEM ULTRASON HEM DE ALTTAN BAKTI BAŞKA SIKINTI ÇIKMADI ELHAMDÜLİLLAH. RABBİM HEPİMİZE SAĞLIK SIHHAT VERSİN BU HAYATTA NE ÇOK SUKRECEK ŞEYİMİZ VARMIŞ BİR KERE DAHA UYUMADAN ŞÜKREDELİM…❤️
A12_S07 Umutlugunler çok şükür sevindim sizin için rabbim hiçbir anneyi çaresiz bırakmasın kendinize iyi bakın tekrardan ÇOK ŞÜKÜR