Ozgekckm Ikiz_annesii 14.15 randevum ben geldiğimde sizin dogumunuz olmuş olacak inşallah 🤲🏻 sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun şimdiden geçmişler olsun
Ozgekckm Beyza_1204 internetten başvuru yapıp evime yakın spor kompleksinden almıştım kaynarcada oturuyorum yalçın aran spor kompleksinden almıştım gidip bazı yerlerde indirim vs sağlıyor böyle hastanelerde felan
Twobabysmom Bende şimdi Aytekin hanıma randevu aldım ayın 15ine 31 haftalık olacağım ilk kez gidiyorum bakar mı acaba Birde SSVD yapıyor diye görmüştüm bilginiz var mı SSVD fiyatı hakkında
Goncadgy Twobabysmom bende ssvd için gidiyorum aytakin hocaya temmuz ayında iki kere zam geldi 13 ile başlamıştık önce 15 sonra 20 oldu maalesef
sevvalkoyun Zeeynepakkus_ üç gün önce kendisiyle normal doğum yaptım hayatımın en foğru kararını vermişim daha önce orda prof olan bi doktorla takipteydim aytekin hanımla tanışınca iyi ki dedim herkese tavsiye ederim bende on kere olsa on kere kendisini tercih ederim
__empatizan sevvalkoyun aytakin hanım epidurale nasıl bakıyor acaba biliyor musunuz? Siz aldınız mı epidural?
Tgbaby Zlyha58 emine hamım doğuma geliyormu ve acil durum için numarasını veriyormu acaba bende bugün ilk kez gittm ama sormayı unutmuşum
Zlyha58 Tgbaby sanırım ekstra paralı gece olduğunda ben gün belirleyip doğuracağım kendisi doğumda olsun diye numara vermiyor dahilisini veriyor
Edaerdem5203 Zlyha58 merhaba kaç haftalıksınız öncelikle emine hanım konusunda kararsız kaldım yorumunuzu görünce yazmak istedim gece gelmemesi ve numara vermemesi bi tık üzdü açıkcası emine hoca normal doğum yanlısı mı acaba