Elifeski22 Demetus jest felan düşünmüyorum doğum için bir ton para vericez zaten daha ne 😂😂 ne isterse yapsın alsın kendi
Brn_cnn Demetus ben pelitten çikolata almıştım kutuda böyle istiridye gibi şekilli çok güzeldi bir de bebeğim için hediyelik mum yaptirmistim ondan koydum poşetin içine bu kadar😂
gamzecgr mommys1 ay valla öyle doğum fiyatlarından sonra zaten başlarım jestine 😂 he tabi doğumum mükemmel geçerse bişiler düşünebilirim duruma bağlı 😂
MerveTeyze Özelde yaparsam jesti bana yapsınlar mümkün ise :) devlette olursa doktoru bilmiyorum ama ebe be hemşirelere hediye amaçlı birer zarf verebilirim Oğlumdan teşekkürlerle
Firstmomfirstchild mommys1 ah ah 950 tl veren ben 😆 neyse su an sağlımız iyide her ay bir kere kontrole gidiyoruz. Ama cocuk dogdugunda cikolata tatli vs dagitirim diye düsünüyorum hastanede 🥰
MerveTeyze Demetus burası özel doktor ile birlikte en son 25 bin deniliyordu daha güncelimi bilmiyorum ben ebelere hemşirelere zarf dağıtmayayım da ne yapayım :) yeter ki sağlıkla gelsin yeter ki bazen karşılaşıyoruz suratsız egolu tipler ile onlardan olmasınlar