Bklc 20nci hafta organ taramasında tek başına kalpte leke gözüktü fakat 31+3üm hala geçmemiş down sendromu ihtimali oluyor diyorlar lütfen bilgisi olan yardımcı olsun
Sevdeeee Bklc bende 32 ye girdim bizimkide geçmedi. tek basına birsey ifade etmiyor fakat doğnca gerekli görülürse eko çekilirmiş
tubimom Bklc tek başına hicbirsey ifade etmiyormys geçende de sordum doktora hücrelerin oluşum zamanına denk gelmiş olabilir dedi başka şeyden kaynaklanıyor olabilir dedi korkulacak bişey yok dedi bana da doğduktan sonra kontrolleri yapılır dedi
Hsrt80 Korkmayın öyle birşey yok benim kızımda vardı geçmedi hamileliğin 7 ayında gecicek dedi geçmedi ben doğum yapınca kalp eko baktırdım bizim kalp kapaklarında delik olduğunu doylediler takipli olduk 4 yaşına kadar anju ile kapandı şükürler olsun
Bklc Hsrt80 bebeğiniz sağlıklı mi? size kalpte parlaklık var deyip doğumdan sonra delik olduğu mu söylendi anlayamadım?
Susamana Hsrt80 çok şükür Peki kalpte parlaklık için down filan olabilir dediler mi Bizim de hersey normal sadece kalpte tek bir parlama görüldü çok endişeleniyorum ya bahseder misiniz biraz
Hsrt80 Bklc evet parkalik var dediler ve ben gecmeyince endişelendim doğumdan sonra eko cektirdigimde öğrendim o parkalik gitmiş mi diye ama kalpte delik vardı ,3tane ikisi kapandı 1tanesi kapanmadı onunda anju oldu
Hsrt80 Susamana hariy hiç korkmayin öyle birşey yok sadece kaplte olan bir sorunla öyle birşey olmaz benim kızım 11 yaşında 6 sınıf öğrencisi çokta zeki sukurker olsun Rabbime icinini feraj tutun
Slly Susamana meraba dogum yaptınızmı nasıl oldu kalptekı parlaklık benmde bebeyımde var 25 haftadayım
Bklc tubimom sen kaç haftada öğrendin ve Şuan kaç haftalıksın da geçmedi Allahın izniyle öyle olsun sağlıkla alalım kucağımıza
tubimom keremarasmomm doktora götürcem içimin rahat etmesi için ama herhangi bir sağlık sorunu yok çok şükür
Slly tubimom cok sukur, bemimde bebeyimde kalbinde parlaklik var banada down ola bılır soyledıler cok korkuyorum, gotursunuzmu bebeyı kontrole, hersey cok ıyıdır ınsallah🩷