Umayminelinannesi Kızlar 31+5 haftalık hamileyim son 1 haftadır uzanırken dinlenirken çok zor nefes alıyorum. Burnum tıkalı değil ama sanki tıkalı gibi genzim şişmiş kapanmış gibi . Aranızda bu durumu yaşayan var mı ?
gulsahklkn Umayminelinannesi Evet özellikle yüz bölgem de bende bi basınç hissediyorum sonra göğsümde sanki hemen kalkmasam nefesim kesilecek gibi oluyor baskıdan artık normal yani
Nhlhmz11 Umayminelinannesi evet normal onun bile tadını çıkar diğer haftalarda uzanamayacaksin bile 😇🥰 güzel şeyler bunlar hele kucağına al 😇
Dusenerler Umayminelinannesi ya bende öyleyim 33 haftaligim sırt üstü yatinca nefes alamıyorum demek ki normal bu bende korktum
Mhmtefeaysnr Umayminelinannesi 36 haftalığız aynı durumu uzun süredir yaşıyorum sırt üstü yatamıyorum hiç
Umayminelinannesi Çok sinir bozucu bir durum uyuyamıyorum dinlenemiyorum sanki kendimi salsam boğulacağım 😣
Nhlhmz11 Umayminelinannesi yok yok stres olma , herşey o kadar güzel ki 😇 her anının tadini çıkar . Ben 37 de doğum yaptım. Kızım şimdi beş aylık oldu. Hamileliği hiç hatırlamıyorum 😇
Umayminelinannesi Nhlhmz11 maşallah allah sağlıklı güzel ömürler versin inşallah 🙏🏻 darısı biz hamişlerin başına sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişleri inşallah 😍
Ebus2045 Umayminelinannesi aynı durumu yaşıyorum sırf bu yüzden kocaman yastıkla yarı oturur uyuyorum