Birbebekannesi33 Kızlar geçen tarama testine gittim sonra doktor ultrason için gün al dedi aldım ve perinotolijiden de gün alacaksın dedi ve ne zaman alacağımı söylemedi perinatolijiden kaç haftalıkken gün almam lazım ?
gamzecgr Birbebekannesi33 ikili tarama için mi öyleyse 11 ve 14. Haftalar arası yapılıyor genelde 12. Hafta yapmayı daha çok tercih ediyor doktorlar
Birbebekannesi33 gamzecgr ya bilemedim ilk gebeliğim doktorda şu tarihte al demedim ne yapacağımı bilemiyorum
gamzecgr Birbebekannesi33 20. Haftada yapılan detaylı ultrason 2li tarama 11.-14. Hafta 3lü tarama 16.-18. Hafta 4lü tarama da 15.-22. Haftalar da yapılıyor sanıyorum ki doktorunuz ikili tarama istedi sizden 14. Haftanız çıkmadan alın randevunuzu
Eminegksln Ben 12.haftamda doktor normal ultrasondan baktı sonra kan verdim şuanda sonuçları bekliyorum öyle gün al vs bsey demedi eğer iki taramaysa
Birbebekannesi33 Eminegksln bana 4 aşama dedi ama eczaneye git ilaçlarını yazacağım dedi yazmamış zaten direk değiştirdim doktorumu şimdi başka bir doktora gideceğim hiç bir şeyi de detaylı açıklamadı zaten
Birbebekannesi33 gamzecgr tamamdır ben hemen randevumu alıyorum çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 🙏🏻☺️