Herhangibirisiiiiiii Kızlar bebek için sizler hangisini aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz yazarsanız sevinirim acayip kararsız kaldım.
Joye Herhangibirisiiiiiii Ben mustela kullandım kokusu müthiş ama sonradan öğrendim bu yazdıklarınızın içinde en temiz içerikli siveno imiş. Şimdiki aklım olsa pnu alırdım.
elifsen En temiz içerikli siveno. Başka markalarda var tabi ama hem uygun fiyatlı hem de iyi olan siveno bence
Herhangibirisiiiiiii elifsen Dediğiniz gibi fiyat açısından da siveno gibi geldi bana da diğerleri gerçekten pahalı geldi bana tabi bütçe meselesi ama
Sumeyye-88 Herhangibirisiiiiiii deterjanı siveno kullandım gayet güzel yıkadı ve kokusuz diğer çoğu bebek deterjanı kokuluydu
Amigurumi Sebamed aldım ama diğerlerinden de alıcam elimde olsun zararı yok. Gebelik çok istiyorum ben bir şeyler alıyorum hep kendimi durduramıyorum çoğu almanın iyi olmadığını söylüyor ama bence niyet önemli 🥰
Herhangibirisiiiiiii Amigurumi Tabiki niyet önemli inşallah güzel haberler alırsınız bu konuda rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻