8mucizem8 Şuan 28. haftaya girdik Omega, folik asit içeren bir multivitamin, Magnezyum Kalsiyum D vit falan içeren multivitamin. Demir hapım da Gynoferon bende hiç bulantı yapmadı. Şimdi bu hafta ayriyetten bir sade Magnezyum daha yazdı, bir de günde iki tane 200 mglık Progestan içiyorum. İkiz gebeyim bana şuan en faydalı olan Progestan ve Magnezyum. Dün misafirim vardı biraz yoruldum akşam karnım taş gibi oldu, kasıldı hatta bebek hareketlerini hissedemedim korktum. Hemen gece dozu Progestan Magnezyum ikilisini içtim 5dk içinde rahim gevşedi bebekler rahat hareket etmeye başladı. İkiz annelerine bence Progestan magnezyum çok gerekli yoksa 28 haftadan sonra sürekli kasılma ve ağrılar başlıyor. Hatta erken doğuma bile sebebiyet veriyor. Progestan baya geciktiriyor doğumu benim gördüğüm. Hatta 30 haftadan sonra doktorum magnezyumu da günde 4 doza çıkacak sanırım. İkisi de rahim gevşetici rahatlatıcı etkisi var. Serviks kısaltmasını da önlüyor. Uzun uzun yazdım ki belki ağrı sancı çeken birine faydası olur.