_fatmayarenn Selam anneler.. Öncelikle hamileliğin ilk son aylarında gögüsünüz yara olmaması için ve doğuma hazırlamak için kullandığınız gogus ucu krem var mi ve doğumdan sonra kullandığınız kremin etkisini gerçekten çok gördünüz mü? Bizimlede paylaşırmısınız?
Mommysu _fatmayarenn lansinoh krem kullandım. Göğüslerim çok kötü olmuştu emziremiyordum o derece yarılmıştı. Krem sürüp üstüne streç geçiyordum nemli kaldıkça daha az acıyordu
Busraakay_26 _fatmayarenn lansionin aldım hiçbir faydasını görmedim bi faydasını gördüğüm gümüş kapak oldu bence sadece gümüş kapak kullan bir de eğer bulabilirsen kantaron yağı Ben yara olunca kantaron yapı sürüp gümüş kapak koyuyordum çok faydasını gördüm
_fatmayarenn Busraakay_26 evet gümüs kapağı bende duymuştum ama silikon gogus ucu da aynı değeri görüyor dediler bende silikon tercih ettim suanlik ilk onu deneyip ondan sonra faydasını görmezsem gümüs kapak almayı tercih edeceğim.
Mommysu _fatmayarenn evet son aylarda sürmeye başladım. Çoğu kremi emzirmeden önce yıkamak gerekiyor. Bebek ağlamaya başladığı an inan yıkması çok zor oluyor
Busraakay_26 _fatmayarenn slikon bende de vardı sadece sütyenin değmesini önledi hiçbir iyileştirme yapmadı ama tabi deneyimle eğer geçmezse onu alırsın