busrayazicid Ayazz-A iç çamaşırına 1-2 damla damlatıyorsun biraz havalandırıp giyiyorsun ama bunun kullanım şekli kişiden kişiye değişiyormuş hassas ciltlerde farklı oluyormuş seyreltip kullanın diyorlar ben damlatarak kullandım
myprincessgirl minikcivcivim hamileyken kullanabilir miyim eşimde gitti canım ilaç verdi ona da tekrarlıyor maalesef
minikcivcivim myprincessgirl evet kullanılır canım hem vajina flora düzenleyici iste doktordan hemde bu nioli yağından al derim ki benim gebeliğim plensanta previa sebebi ile riskli fakat nioli yağı sorun çıkarmıyor kullanabiliyorsun
myprincessgirl Dcl027 maalesef insanı tüketiyor ya günde 5 kez iç çamaşırı değiştiriyorum hiç bir yerde wc ye girmiyorum ona rağmen böyle Allah yardımcımız olsun kurtuluruz inşallah biran önce
Tispe Dcl027 Daha dün doktorum sirkeli su önerdi. Kocakarı ilacı gibi görme çok etkilidir dedi. 1litre suya 1 kahve fincanı kadar sirke yeterli olurmuş.
5melekannesi Dcl027 Saçma gelebilir belki ama ne fitil ne ilaç sadece karpuz yiyerek ve mantazol kremi içine dışına sürerek 2 haftada atlattım şuan o kadar rahatım ki anlatamam ve benimkide sizin gibi kronikleşmişti deneyin derim
minikcivcivim myprincessgirl anladım canım o zaman dediğim gibi deme bir de iç camasırlarınızı ayrı yıka birde doktordan dediğim flora düzenleyiciyi iste canım . bol bol yoğurt ye ama özle bölgeye sürme bunlar daha çok florasını bozuyor