M198935 seizetheday bende iki oğlumu 12hzfta da öğrendim erkek olunca hemen söylüyorlar daha kolay belli oluyor yine hamileyim 16.hzfta da kızım olacağını söyledi çok şükür mutluyum
Tubaaa570 yagmurg 14. Haftada detaylı ultrasonda %80 e yaklaşık ihtimalle doktor söyledi . 16. Haftada kesin olarak söylüyorlar :))
Nevsevmom yagmurg 12. Haftadayız bugün öğrendim erkek ama daha eşya alma dedi doktorum inşallah değişmez💙
leylaAraf Arzuanne hayırlısı olsun canm ne gelirse gelsin sağlıklı olsun inşallah herkesin gönlündeki olur
ozgecemre06 Uzreksevda erkek olsaydı belli oluyo canım ya kız bence hiç değişmiyor tabi bacak arasında boşluk gördüyse doktor
ozgecemre06 sem1 benim özeldeki doktorum kemik yapısı falan yanıltıcı seyler dedi pek inanmıyor doktor olarak ona. Bacak arası pozisyonu görmek cok önemli
Feyzabeyoglu yagmurg 12 haftalıkken tahmin etti doktor 16 da kesin öğrendimm Yarin detaylı ultrason var bakalım en kesini de yarin öğrencem galiba
Sedefdinc yagmurg 11+6 da kesin kız dedi ama yine de 90 diyeyim dedi. Bende değişir mi diye sordum değişmez dedi bence biraz doktorla alakalı bi durum doktorum 25 senelik doktor kızlar geç gösteriyor olayı bence doktora göre değişir şimdi 21 haftalığız 🌸
12eslem_yaren cinsiyettahmini01 cinsiyettahmini01 ayy inseallah inseallah çok istiyorum eğer öyle çıkarsa size yazarım tabiki