seizetheday kesinlikle öyle sağlıkli sıhhatli olur inşallah hepsi temennimiz bu
Cinsiyeti Öğrenme Haftanız?
Arzuanne benim oğlumun yapısına çok benziyor mesala kafa yuvarlak benim oğlumda böyleydi yusyuvarlakdi.Suan yine hamileyim ama kafası huni gibi çok değişik ve büyük gibi oğluma göre doktorda kız keisn dedi ama ben ilerleyen haftalari beklicem yinede yanılma bilir diye düşünüyorum
Silvi11 28 aylık kizim ve hamileyim dogum olana kadar büyür araları hemen hemen 3 yaş olur bence çok güzel aldirmayin günahına girmeyin henuz gelişmemiş olsa bile bi can 🤍
yagmurg 16 da öğrenmiştik💙
Aseer 12. Haftada söylenen cinsiyette değişiklik olabiliyor mu peki ? Ben 12+5 te ikili tarama için gitmiştim bacak arasını gösterdi doktor kıza benziyor ama daha erken dedi
seizetheday ben diğer gebelikler de gitimde 16 haftadaydim kaç defa sordum cinsiyet ne diye adam cvp bile vermedi oradan çıktığım gibi özele gitim Dr dedi erkek şimdi de hiç devlete gitmedim özelin kontrolü altındayim şimdide çok merak ediyorum cinsiyeti ne diye 2 oğlum var bı kızım olmasını istiyorum bakalım nasıl olacak
Hayal-loading benim de 12+2 de dr um 100 de 1500 kız dedi, 15. Haftadayız dr um hala emin bir şekilde kız diyor :) dr un net görmesiyle alakalı bi durum bence
@yagmurg 15+6 da ama daha bizde bilmiyoruz kağıda yazdı doktorum 🙈
yagmurg 12. Haftada doktor kıza benzettim yapisini bi sonraki kontrolde net konusurum dedi 16. Da gittim kiz olduğu kesinlesti
Busevrl erkek
- Haftamızda öğrendim. Şuan 32+5🌸
@"yagmurg 17. Haftada öğrendim
- haftamda kıza benziyor dedi 16. haftada gittim %80 kız dedi değişme ihtimali var mı?
yagmurg 11.haftada