• Gebelik
  • Cinsiyeti Öğrenme Haftanız?

yagmurg net gözüken ayrıntılı ultrason onun için onu bekle ne derlerse boş ben ayrıntılı ultrasona 21. Haftamda girdim ozmn öğrendim kizim olacağını

yagmurg 12. Haftada bir umutla gittim ama cinsiyet 1 ay sonra dedi :(

Sudee9 ben de kızım olsun istiyordum bir oğlum var kız galiba şimdi ama aldırmak zorunda kalabilirim😔

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Uzreksevda bana da aynısını söyledi henüz alışveriş yapmayın dedi kesin söylemiyorlar ilk başta risk almamak için

Hshfhfnn evet doktorun tecrübeli ve bebeğin pozisyonu uygunsa görülebilir benim doktor 11.haftada net belli olur dedi tabi her cihaz da görünmez kalite farkında var

Sudee9 pankreatit geçiriyorum 10 güne bir hastanede yatıyorum ataklarım oluyor ilerledikçe diğer organlara zarar veriyor daha da ilerlerse bebeğe ve bana zarar verecek ve gebe olduğum için ilaç veremiyorlar şimdi ameliyat yapabilen bir hastane arıyorum gebeyken

yagmurg 15. Haftada yüzde seksen erkek dedi, cümle aleme söyledik ismini de koydum yanlış çıkarsa yandık😆

6 gün sonra
    1. Haftada yüzüstü idi doktorum göremedi. 17. Haftada sırt üstü ama bacaklarını kıvırmıştı yine göremedi. 18. Haftada sabah gittiğimde pozisyon uygun fakat göremiyorum öğleden sonra yemek ye tekrar gel dedi. Öğleden sonra şükür öğrendiği kız 😅❤️
      5 gün sonra