• Gebelik
  • Cinsiyeti Öğrenme Haftanız?

11 . Haftada Fetal DNA dan yüzde yüz sonuç ile :)

yagmurg 18.haftada gösterdi sürekli arkası dönüktü utanıyor sanırım minnak hanım 😂

1. Haftada kemık yapısı kıza benzıyor dedı. 16. Da kesın kız oldugunu gördük 😍🧿

seizetheday bende iki oğlumu 12hzfta da öğrendim erkek olunca hemen söylüyorlar daha kolay belli oluyor yine hamileyim 16.hzfta da kızım olacağını söyledi çok şükür mutluyum

yagmurg 14. Haftada detaylı ultrasonda %80 e yaklaşık ihtimalle doktor söyledi . 16. Haftada kesin olarak söylüyorlar :))

yagmurg 12. Haftadayız bugün öğrendim erkek ama daha eşya alma dedi doktorum inşallah değişmez💙

Uzreksevda erkek olsaydı belli oluyo canım ya kız bence hiç değişmiyor tabi bacak arasında boşluk gördüyse doktor

sem1 benim özeldeki doktorum kemik yapısı falan yanıltıcı seyler dedi pek inanmıyor doktor olarak ona. Bacak arası pozisyonu görmek cok önemli

yagmurg 12 haftalıkken tahmin etti doktor
      16 da kesin öğrendimm
      Yarin detaylı ultrason var bakalım en kesini de yarin öğrencem galiba

yagmurg 11+6 da kesin kız dedi ama yine de 90 diyeyim dedi. Bende değişir mi diye sordum değişmez dedi bence biraz doktorla alakalı bi durum doktorum 25 senelik doktor kızlar geç gösteriyor olayı bence doktora göre değişir şimdi 21 haftalığız 🌸

yagmurg 12haftalıkken öğrendim:) ikili tarama için gittim doktor hemen gördü.

1. Haftada kesin olarak fetal dna testi ile öğrenmiştik.