AnnesiyimM53 PrensinibekleyenAnnee nasıl anladın kuzum bana burnu basık çenesi geride küçğk gibi geliyor
PrensinibekleyenAnnee AnnesiyimM53 o ultrasyondan öyle cıkmıs ayrıntilida bişey dediler mi biseyi yok bence
AnnesiyimM53 PrensinibekleyenAnnee ahh bi renkli usgye girebilsem içim içimi yemezdi belki ama çok pahalı da 😒
PrensinibekleyenAnnee AnnesiyimM53 sen tam neden korkuyorsun canm bu çocukta hiç birşey yok damagi yarık falan mı diye düşünüyorsun
Sym35 hmyroztl gümüşpalada karşıyakaya yakın 1000₺. İnternete adını yazınca numara adres hepsi çıkıyor.
Sym35 hmyroztl merhaba bugün ayrıntılı ultrasonum vardı eğer yaptırmadıysanız kesinlikle Ali Karaege yi tavsiye ediyorum. Çok güzel ilgileniyor doktor bey ve herşeyi açıklıyor içim çok rahat etti. Herkese önerebilirim. Yaklaşık 55 dk sürdü.
Fenciiii rabiaozcans Çok teşekkür ederim bende aynı şeyi düşündüm de ama sonuçları gösterilmeli mi diye gidenlere sormak istedim sağolun
AnnesiyimM53 PrensinibekleyenAnnee yok cnm kızım sendromlu bundada bişe olur dawn sendromu falan olur diye korkuyorum
1asel-duru rabiaozcans görüntüyü büyütüp gösteriyorlar ya belki değişir benim dudaklar biraz etli 😂😂bana çekmiş sanırım ama yüzü babaya benziyor
rabiaozcans AnnesiyimM53 ikili test falan yaptırdınız mı peki ya da detaylıya girmeyi düşünüyor musunuz? genelde orada %70 belli oluyor
PrensinibekleyenAnnee AnnesiyimM53 korkma canm gayet sağlıklı duruyor benimd bebeğime kalbi delik çıktı ayrıntılıda
AnnesiyimM53 rabiaozcans cnm kızımda ikili test yaptırmadım ayrıntılıda değil aslındada başından beri gelişim geriliği vardı kolu başı kafası gerideydi hep şuan 2 yaşında gelişimi hala geride oğlumda ikili taramam temiz çıktı ayrıntılıda böbrek genişlemesi vardı biri düzeldi diğeri hala geniş oda erkek bebeklerde çok olurmuş şuanda bir sıkıntı yok diyor doktor ama ben çok korkuyorum
Patatesliyumutta Bugün ki detaylı ultrason görüntülerimiz 🤰 21+4 bugün, boyu 27 cm kilosu da 445 grammış. İnatçı yüzünü yan döndü sadece tam profilini göremedik 😊
Ezgiii75 EslemBosnak randevuyu nasıl aldınız acaba ben alamiyorm da baya oldu deniyorm düşmüyor randevu
EslemBosnak Ezgiii75 kadın doğum bölümü yeşil alanınızı açtıysa randevu alabilirsiniz mhrs üzerinden her gün saat tam 10.00 da deneyin yenj randevular açılıyor birde talep oluşturun randevuyu iptal eden olursa size bildirim gelir hemen alırsınız ara arada kontrol edin mutlaka çıkıyor