SuSerkan Merhabalar yine başladım araştırmalara Gaziemir de oturuyorum yakınlarımda önerebileceğiniz bir doktor var mı memnun olduğunuz ayrıca ücretlerini de paylaşırsanız deneyimlerinizden faydalanmak isterim ❤️ Gebelik takibi için normal Doğuma ağırlık veren bir doktor olsun istiyorum ilgili vs aslında hepimizin istediği şeylerle aynı isteklerim ☺️
Nisam2008 SuSerkan cnm bende gaziemirde oturuyorum 😊 Ben tınaztepe Aylin barbarosa gidiyorum.Normal doğumla çok doğum yaptırttığı için onu tercih ettim,ilk doğumumda normaldi buda öyle olur inşallah.Ben memnunum tavsiye ederim😊
Nisam2008 SuSerkan Kendisi ptesi-salı-çar buca tıpta,perşembe-cuma tınaztepede.Ben gaziemirden tınaztepeye ulaşımı rahat olduğu için randevularımı ona göre ayarladı,ücreti 85tl
SuSerkan Nisam2008 ah ne kadar güzel ben henüz çok yeniyim ama iyi bir süreç geçirmek hepimizin hakkı ücret bilgisi nedir muayene ücreti ve Doğum ücreti ?
Nisam2008 SuSerkan cnm ben mayıs ayından itibaren Aylin hanıma gidiyorum doğum ücretine 3000tl dedi bana fazla geldi biraz ama yapcak bişey yok doğumuda onun yaptırtmasını istiyorum,ağustostan sonrakiler için fiyatlar değişmiş galiba o yüzden net bi bilgim yok
SuSerkan Muayene ücreti çok uygunmuş ☺️Sadece Tınaztepe ile mi çalışıyor ayrıca Doğum ücretleri nedir acaba
Nisam2008 SuSerkan bide en önemlisi benim için çoğu doktorlar gece doğum başladığında gelmiyorlar özellikle egepolde ve diğer bi çok hastanede,ama Aylin hanım hastanenin hisse sahibiymiş sanırım o yüzden gece gündüz orda.Yani doğum gece başlasada kendisi geliyor
SuSerkan Nisam2008 anladım bi deneyeyim bakalım ☺️ Hem yakın hem ücreti iyi .olmadı değiştiririm doktoru ne yapalım ☺️☺️
sefmed özel karatas hastanesinde de muayene ücreti 85 tl.ben arzu degirmenci akara gidiyorum.googledada en fazla iyi yorum onda vardi ve gittim gercekten yazilanlar bosuna degilmis anladim.egosuz,sevecen,hastasini cok iyi bilgilendiren,bide asiri moral veriyor cok memnunum
SuSerkan Aa güzel bi durummuş bu rahatlatıcı bir şey . İlgilenmesi nasıl peki ben baskın dominant biri olsun istemiyorum açıkcası rahat iletişim kurabileceğim biri olsun çok istiyorum
sefmed SuSerkan arzu akar sanki yillardir tanisiyormusuz gibi karsiladi bende ilk gittigimde hic beklemiyordum boyle bir doktor hic gormemistim daha once.bide benim kanamam oldu aradim telefondan hemen acti korkma dedi napcagimi anlatti moral verdi rahatlatti cok sükur suan iyiyim.
sefmed SuSerkan ayrica arzu hanimda normal dogum yanlisi ne yemem gerektiginden yaocagim hareketlere kadar hem liste verdi hem mail atti.pilates egitimi de varmis.bi arastir googledanda istersen arzu akar diye yorumlari oku
SuSerkan Çok geçmiş olsun 🙏nerede doktor açıklayıcı Bilgi verebilir misin mümkünse 🙏 ücret hastane vs ☺️
sefmed SuSerkan tesekkur ederim.özel karatas hastanesinde muayene ucreti 85 tl.dogum ucreti bilmiyorum bu gidisimde sorcam ama cok pahali degilmis 2000-2500 civari duymustum
SuSerkan Araştırdık biraz ama oda temizliği vs hastaneden memnun olan yok doktor için birşey diyemeyeceğim ama