tamamdanolmuss Arkadaşlar selam, ultrasonda doktor yumurtaların var iyi dedi ve yerini falan gösterdi. Bu durumda ilişkiye girmeli miyim? Yumurtanın olması gelişmesi falan bunlar ne zaman tamamlanır? Çatlama olduğunda mı ilişkiye girmeli?
Mnos-332 tamamdanolmuss hepsini doktorun söylemesi lazım boyutunu söyler yumurtanın yeteri boyuta geldiğinde ya çatlatma iğnesi verir veya kendiliğinden çatlar der değerlendireceğin günlerinde söyler canım
Blossom tamamdanolmuss Yumurtalıklardan bahsetmiş. Yumurtlama döneminde olsan yumurtlama dönemi derdi.
tamamdanolmuss Mnos-332 söylemedi bunları. Kimyasaldan sonra düzensizlik şikayeti için gitmiştim o konuya bakarken gayet iyi yumurtaların da var dedi
Mnos-332 tamamdanolmuss istersen yumurta takibi için gidebilirsin o zaman söyler ben yumurta takibi için gittim
tamamdanolmuss Blossom yumurtalık demedi. Yumurtaların var dedi gösterdi ben de pcos var demiştim yok dedi bizim istediğimiz görüntü bu yumurta görüntüsü falan dedi ama düzensizlik için gittiğimden dolayı büyük ya da çatlamış falan demedi
Blossom tamamdanolmuss Tamam yumurtaların toplamı yumurtalık oluyor zaten. Ben de yumurtalıklardan bahsetmiş diyorum. Henüz yumurtlamamışsın demek ki. Olsa söylerdi. Ovulasyon testi yaparak anlayabilirsin dönemini.
tamamdanolmuss Blossom anlamıyorum bu işleri ya. Yumurtlamadan nasıl yumurta oluyor yahu 😂 yumurtaların toplamı yumurtalık oluyorsa yumurtlamışım ki yumurtalıktan bahsetmiş olsun. Off çok karışık ovulasyon testi yapacağım ama adetim biteli de 5 gün oldu