Sevval_- Özellikle akşamları inanılmaz şekilde sırt ağrım oluyor. 29 haftalık hamileyim. Yaşayan var mı ne gibi çözümler buldunuz? 😔
Mlsfcr Sevval_- bende 29+4teyim kasık ağrım yeni başladı bugünde sırt ağrım vardı biraz ama çok sürmedi
ebrulina Sevval_- benim 3.ayda falan vardı aşırı kalsiyum magnezyum kullandığımdan beri yok çok şükür
aslanprenses_ Sevval_- 25+1 ve iki günden beri bi sırtım acıyor, bi belim ondan sonra da kaburgalarım. Ben de çözüm arıyorum. Cuma günü 9 saatlik uçuşum var. En kötü bi parol içeceğim mecbur 😢
Nsm57 27+5 benimde bu hafta başladı 3 gündür fln çare bulan haber etsin zor gerçekten yatarken sağ sol taraflarimda agriyor
Sevval_- Nsm57 özellikle yemeklerden sonra yoğun şekilde oluyor mide baslı yağıyor olabilir diye de düşünüyorum ama bilemiyorum 🤷🏻♀️
Sevval_- ebrulina magnezyum alıyorum günde 3 tane aslında ama yoğun tempo çalışıyorum ayakta kalıyorum ondan oluyor galiba benimki
ebrulina Sevval_- yüksek ihtimal ayakta olmanızdandır Allah kolaylık versin mutlaka doktorunuza diyin
symag Sevval_- 34 haftaligim her yerim ağrıyor. Çözümü de yok bunun hamilelikten işte. Doğunca herşey düzelecek inşallah 🤭