Kubrakarahan Kızlar bebişimde hep pamuk kullanmayı düşünüyorum saf su ile ama hastane çantasına bi paket de olsa ıslak mendilde koyacağım hangi markayı almalıyım fotoğrafını atarsanız direk daha cok sevinirim cünkü bü markanın çeşit serisi oluyor
Aryaluna Kubrakarahan WaterWipes kullanmistim ilkinde şimdide onu kullanmayı düşünüyorum tavsiye ederim
Ayazmom_ Kubrakarahan ben baby turco ve pure baby organic aldim insallah memnun kalirim. Kullananlar varsa yanitlarsa sevinirim🙏🏻
2oglusannesi Kubrakarahan normal bi islak mendil alıp gün içinde bitecek kadarını su ile güzelce durulayıp kullanırdım. Kullanacağım kadarını saklama kabında saklardm. Hic uğraşmayın bu yöntem iyidir diğer yontemlerden tasarruflu. Bu şekilde bebeğim hic pişik olmadı.
Marly21 2oglusannesi bu yöntem kafama yattı ama herhangi bir ıslak mendile uygulamak yerine araştırcam ama durulamak mantıklı geldi bana da
Tgcx Kubrakarahan molfixin ıslak mendilini alıyorum yeşil paket aşırıı memnunum kokusu yok büyük kalın herşeyiyle çok iyi çoğu ıslak mendili denedim uni baby sleepy baby turco hepsi vasat . Bide minnies vardı bana hediye gelmişti o da çok güzeldi ama bulamadım ondan
Nur_50 Kubrakarahan bunlar içeriği temiz ıslak mendil hangisini alırsanız water wipes alacam prima pampers olabilir 😃
2oglusannesi Marly21 araştırın elbette icinize sinen marka kullanın ama bilin ki hangisi olursa olsn pakette kalabilmesi için koruyucu kullanılıyor güzelce yıkayarak içiniz daha rahat bi sekilde kullanirsinz. Bunu ilk yaptığımda etraf bana takıntılı muamelesi yaptılar ama bebeğimin sağlığı en önemlisi 😉
Marly21 2oglusannesi yo bence çok mantıklı ıslatıp sıkınca minimuma iniyor kimyasallar benim oğlum olacak. Kzıım olsa daha hassas bile davranırdı hijyen önemli kız çocuklarda daha çok önemli bu benim fikrim
Faydogan Kubrakarahan bende pamuk kullanmak istiyorum ama dışarıda vs ihtiyaç duyarsam diye sleepy newborn ıslak mendil aldım yenidoğan ıslak mendilde parfüm vs kimyasal bir şey yokmuş sadece su var diye biliyorum
Deletedmom_116 Kubrakarahan markettlerede tasaruf paketti olan Komili Bebek ıslak mendili var onu kullanıyorum ve şükür hiç pişik vs olmadi
Linaa90 Kubrakarahan baby turco koydum. Ben de düşünmüyorum sulasil aldım baya pratik duydun mu bilmiyorum trendyolda