gokcEren kızlar doğuma cok az kaldi hazırlıksız yakalanmaktan korkuyorum ayrica ağda istemiyorum kesinlikle başka bi yolu var mi
Vefa7 gokcEren en iyisi epilatör cok iyi vallaha ilk defa baya aci oluyor ama sonralarda hicde acimiyor bir defada vucut alisiyor agda gibi ter temiz yapiyor 2 haftaya kadar tuylenme olmuyor
Elifcee25 gokcEren Bu sorunun cevabini bende cok merak ediyorum. Ben simdiden göremiyorumki nasil yapicam bilmiyorum. Görenlere bravo 😂
_tuuggcce_ Jilet dışında sanmam. En fazla epilatör aletleri var ya onlar olabilir ama bence genital bölgeyi onlar acıtıyor 🫠 bacak falan anca. Benimde son 12 gün. Ağda dedim ama sonra dedim yok ya jiletle devam 😅
defneveannesii_ Elifcee25 35+4.haftadan bildiriyorum asla göremiyorum😂 Oldukça zor jiletle🫠 Karşına ayna koy, otur öyle gör işini dedi bir arkadaşım😄 hiç denemedim ama bu gidişle deneyeceğim olmuyor çünkü😂🫠
Elifcee25 defneveannesii_ ben şu şokun lady yazan jletinden aldm görmesende acitmadan kesmeden temzliyo hele bide köpükle temzlik yapinca kayiyo zaten xaha iyi temzliyo. Lazere gtmemenin pismanligini yasamiyo degilim
Asyabuse Permatik gibi tek kullanımlıklardan değilde gilette venüs falan onlarla görmeden çat çat 2 dk da hallediliyor. Hele bide tıraş köpüğü ya da duş jeliyle olursa müko
naneliseker_ Asyabuse ve venusun farkı ne mavi pembe paket olanlardan sanırım. Gece alacaktım vazgeçtim
Asyabuse naneliseker_ kesmiyor kanamıyor oynar başlığı sayesinde rahatlıkla görmeden bile yapılıyor biraz pahalı ama bir başlık 3-4 ay çok rahat götürüyor kampanyalarında uyguna alınır. Erkeklerin mach3 ü gibi işte
naneliseker_ Asyabuse anldm cnm vajina iç bölge yani dudaklara da rahat uygulanıyor mu acaba.. deneyeceğim
Deyzi_2000 gokcEren Gilette Venüs Rivea bu çok iyi cok pürüzsüz yapıyor bende hamilelik sürecinde alıyorum bunla doğuma yakında bunu kullanicam kullanabilirsin gayet temizliyor ve hijyen açısından da hiçbir problem yok normal jiletler gibi deil
Asikiz19 gokcEren Ben de epilatör ile alıyorum ama baya oldu bu şekilde alalı. O yüzden alıştım. Gerçekten daha bugün aklımdan çok zor bu iş diye geçirdim. Çünkü 33+4 üm ve bu hafta eğilip görüp alamadım. Resmen el yordamıyla görmeden epilatör ile aldım. İyice prof oldum bu konuda galiba🤣
bendeanneoldum_ gokcEren valla beni bu durumdaan kurtaran tek şey jilet oda inşallah son gününe kadar yapabilirim ağdadan çekiniyorrm hep jiletle aldığım için