GlstnMrt Ya arkadaşlar bebeğim için çok dışarı çıkıp alışveriş yapamıyorum bildiğiniz güvenilir bir site varmı acaba
Ervaa35 GlstnMrt ben zaradan yapıyorum hep internet sitesinden alıyorum bugüne kadar yanlış yada kusurlu gelmedi tam tersi kumaşı yapısı olsun çok memnunum👍🏻
Tgbnrbltt GlstnMrt Hepsiburada e bebek indirime giriyor ordan alıyorum wakikinin sitesinden alıyorum daha uygun olarak minicity var ordan arkadaşım devamlı alıyor çok memnun bende iki parça aldım güzel geldi
GlstnMrt Bende bakındım kaç yere minicity die bir siteye denk geldim baya uygun fiyata kıyafet vardı ordan alışveriş yapan var mı peki
Melegimm_2509 GlstnMrt evet ben ilk bebeğime %90 oradan aldım her şeyi hem uygun hemde tarz şeyler var kalite olarak tabiki lc Waikiki ya da e bebek kadar kaliteli değil ama zaten çok çabuk büyüyorlar ben uzunca bir süre kullandım
Svd12345 GlstnMrt cnm bn iki defa eltime sipariş verdm kendi adıma. Bn kndime erken dye vermek istemedim kndisi çocuklarına sipariş verdi gayet güzel ve uygun..
Ecilata GlstnMrt hm takip etmenizi öneririm çoklu ürünleri uyguna geliyor çıtçıtlı badileri ayaklı altlar va hemde kaliteside güzel E zaten bilinen e bebek var Organik istiyorsanız kikita var ama pahalı ürünleri Lcw ürünleri bence güzel Ohlalakoala intagramda var trendyoldada ürünleri var
Melegimm_2509 dolunayes minicity instagram sitesi de var nasıl çıkmıyor az önce 2. Bebeğim için birşeyler attım sepete
Ecilata Nur_50 ben karışık aldım aslında ama orta istiyorsanız 62 biraz daha büyüyünce giysin derseni 70li olanı almanızı tavsiye ederim 50li bedenler biraz daha küçük çünkü
Nur_50 dolunayes tüm ürünlerde indirim oluyor hatta polar battaniye 130 falan düştü 😃o zaman bebiş cinsiyeti belli değil diye almamıştım çok pişmanım