[silindi] Bak kuzum öncelikle sakin ol , çocuğun olmaması dünyanın sonu değil ben sürece kendimi psikolojik olarakta hazırladım, kendime şu telkinleri verdim , Tm belki hiç anne olamayacağım ama bu bir eksiklik değil eşimle de konuşarak bu süreçte kendimi Allaha teslim ettim , çevreye kulağımı kapadım, insanlara nasip olursa olur olmazsa olmaz deyip geçtim, platese yazıldım kafamı rahatlatım, yeşil çay içtim her sabah , kendime eziyet etmekten vazgeçtim hele de bu depremde evladını kaybeden anneleri görünce aşırı tevekküllü oldum , veren de alan da sensin Allahım artık bana çocuk vermesen de üzülmeyeceğim dedim , bakın psikoloji herşeydir kafanızdan bebek üzüntüsünü, düşüncesini atmaniz lazım, imani noktada baya tevekküllü olun , hacamat da bir mucize sırt ve kasık hacamatlarini , kafa hacamatlarini asla küçümsemeyin sizi rahatlatacak, hacamatın hem vücuda hem de manevi olarak psikolojiye büyük etkisi var , hayıt macunu da her sabah bir kaşık su ile iç ve de propolis tüket, sürekli bebek düşünme kendine uğraşlar bul , hiç ummadığın anda gelebilir bebişin 😍 sakın üzülme bu bir imtihan , imtihanını kabul et ve rahatla, ben ne zaman üzülmekten vazgeçtim rabbim nasip etti , daha kucağıma almadım meleğimi rabbim nasip eder mi bilmem , bu hayatta hiçbişeye çok üzülmemek lazım, herşey bir imtihan ..