tgcearici Sltnbyzt bana niye böyle bir şey demedi acaba vajinanın kesi atılmayan tarafında daha yoğun bu avantaj dedi sadece salı günü gidecem tekrar bakacak çok şişmiş olmazsa normal doğum diyebiliriz dedi
Sltnbyzt tgcearici bacaklarında varmi benim sol bacağım çok fazla mosmor hatta vajina da komple şişmiş durumda sağ bacakta da var ama sol kadar değil dogumuma 56 gün var 3 tane iğne kullandım doğumdan bir gün önceye kadar kullanicaksin dedi yani 55 iğnem var daha
tgcearici Sltnbyzt ya çok geçmiş olsun benim bacaklarda minik minik çok az var vajinada daha belirgin şişkin damar şeklinde
Sltnbyzt tgcearici teşekkür ederim inşallah sizinki de ilerlemez çok fazla ayakta durmayın ilerliyor hemen ben kızımin peşinden koşmaktan oturmadığım için belkide bu kadar ilerledi
Harvicell Tugba3458 doğum sonrası geçiyor ilk hamileliğimde vardı dıştan görünmüyor ama tek taraflı acayip bir ağrı oluyor şimdi ikinciye hamileyim 21. Haftam ve yine var aynı ağrı
tgcearici Sltnbyzt son 25 günüm kaldı bakalım salı günü doktor doğum şekline karar verecek varislerin durumuna göre inşallah en sağlıklısı olur hepimiz için
tgcearici 1218m salı günü varisler çoğalmış daha fazla çoğalırsa riske atmayız sezaryenle alırız 39da demişti. Cumartesi tekrar gittim alttan bakmadı haftaya bakalım son kararı verelim dedi Bugün 37+5im bekliyorum bakalım