tomurcukannesi Melikemrah bende ilk 14 hafta 2.5 kilo vermiştim hemde hiç bulantım ve kusmam olmamasına rağmen. Normal canm endişelenme
Semisko EmraheydaBier günde 3 ana öğün 3 ara öğün kustun mu canım ya 30 kilo nedir yememiş kusmuşsun sanki
EmraheydaBier Melikemrah bende inanamıyorum şekerim doğuma 80 le gittim 4 ay sonra bu haldeydim valla beni gören nasıl diet uyguladın diyolar ama hiçbişey yapmadım kendiliğinden oldu ailede ırsi bizim annemde böyle😂😂
Melikemrah EmraheydaBier masallah dıyelım o zamn 😇 bebege zararı yok mu doktor bırsey soyledi mi bu konuda
EmraheydaBier Melikemrah bebişim 9 aylık sütüm var ek gıdayada başladık çokşükür henüz doktora gitmedim ama gidicem bu zayıflık hüç hoşuma gitmiyo 55 olmam lazım en azından insanın suratı çöküyo bü zaman sonra
Yagmurerol Melikemrah hamileligimin basinda 2 bucuk 3 kg falan vermistim, suan 18+3 um ve 1 kg aldim🙂
Selenaygur Dml_bgrc benim normaldede biraz gobegim vardi o yuzden cok yavas gobegim cikti ama artik belli yani 😊
Happinessoon Bende ilk 4 5 ayımda 5 kilo verdim 58 kg a düştüm şuan 7,5 aylık oldum 66 kg oldum bu aralar hızlıca almaya başladım :)