Nigar22 çok geçmiş olsun öncelikle. Hamile oluyum yada olmayım idrar yolu enfeksiyonundan muzdarip biri olarak söylüyorum. İlk hamileliğimde 8.haftadan sonra resmen benim için iskenceydi. Doktorum kadinlarda idrar yolu kısa olduğu için gebelikte oraya baskı oluyor, idrar tam boşalmıyor ondan enfeksiyon oluyor demişti. Ben de sürekli antibiyotik kullandım her gittiğim doktor idardaki enfeksiyonun yüksekliğini görünce şok geçiriyordu ama doğumdan sonra geçti ayaklarımı üşüttüğum zamanlarda oluyordu ben zaten artık o kadar alıştım ki. Şuan 9+3. Haftadayım dün yine tahlil verdim ve sonuç yine hüsran 😄 uzun lafın kısası bugün instagramda Dr. Zahide Küçük’ün sayfasındaydı yanlış hatırlamıyorsam bir tedavi yöntemi gördüm idrar yollarinda enfeksiyondan oluşan beyazlıklar varmış ve tekrarladıkça oralar genişliyormus adını şimdi hatırlayamadım bir sistemle o beyazlaşan yerleri lazerle yakıp tedavi ediyorlarmış ben doğumdan sonra yaptırmayı düşündüm sizin de bilginiz olsun bir araştırın ama tahminimce sizin gebelikten kaynaklı olan enfeksiyon doğumdan sonra Allah’ın izniyle geçer diye düşünüyorum. Tekrar geçmiş olsun 🥰