Ecemnm gmztank ah ah bir Allah bir ben bilirim mahvoldum üç ay da bir mutlaka uğrar o kadar dikkat etmeme rağmen doktor bazen vücut kendi üretiyor demişti benim tek kurtaricim kontil çiğneme tableti üç tanesini bir kerede çiğneyip yutun bir iki günde farkı göreceksiniz ama kabizsaniz kabız ilacida kullanın ki tamamen dökülsün 2 hafta sonra yine 3 tanesini çiğneyip yutun kurtulursunuz
SF06 Allah yardım etsin canım. Annemden biliyorum çok sıkıntılı. Acı yiyen insanda pek olmuyor. Yiyebilşyorsanız acı yiyin
Begovicka Buyuk problem, hemen doktora gitmelisiniz. Bir ilac vericek, sonra pit onlar gidicek. Gecmis olsun, korkmayin.
gmztank analique5306 evet geçti doktora gittim bebek için bi zararı yok dedi çiğ kabak çekirdeği yememi söyledi sabah aç karnına fakat ben her sabah aç karna bi tatlı kaşığı kabak çekirdeği yağı ve kuru kekik yuttum kurtuldum
analique5306 gmztank test verdim ve temiz çıktı bne kendim kuruntu yapmışım yani böyle bir rahatsızlığım yokmuş
Tokyobtl gmztank hamileyken mi oldu bu hastalık yemek kaşı ilemi tatlı kaşığı kadarmı kekik yuttunuz birde tekrarladımı hastalık birdaha 🙏🏻
Dp1234 Kesinlikle kabak çekirdeği çok işe yarıyor. Kabak çekirdeğini ezin bir avuç ya da yarım su bardağımıydı haturlamıyorum internetten bakın. İçine bal katıp yiyin bir iki güne geçiyor hatta saha kısada