Aysebkr1258 Arkadaşlar öncelikle merhaba. 9+4 hamileyim bugün uyurken rüyamda erik yiyordum ama öyle böyle değil (hamile olup canı çeken olursa hakkını helal etsin lütfen ) ben şimdi erik mi aşermiş oluyorum bu aşerme nasıl bişey 😂😂
balinannesi20 Aysebkr1258 ay bendeee ha bire erik yiyorum rüyamda eşimde aramalarda ama malesef yok 😂 geçen zeytin gördüm erik sandım nasıl koşuyorum eşim bir şey oldu sandı yaklaştım bir baktım ki zeytin🤦🏻♀️😂
Merveee277 Aysebkr1258 senin haftalardayken bende hergün rüyamda bir şeyi doyana kadar yerdim sabah kalktığımda ağzımda tadı olurdu 😂 rüyada yiyince gerçekte yemen gerekmiyo 😂
Aysebkr1258 balinannesi20 aslında rüyamda görmeden önce hiç canım istememiştide ama nedense rüyamda öyle bi yedim ki yiyesim geldi 😂
Aysebkr1258 Samed96 hiç sanmıyorum ama kısmet 😂 eşim tarafı hep erkek çünkü belki şansımıza düşer bilmiyorum 😊
Alyamm Aysebkr1258 bende aşerdim dondurucudan çıkan erik hiç bişeye benzemiyor erik turşusu çıtır çıtır oluyor o beni daha çok kesti
Erham Aysebkr1258 kesinlikle bulursun çünkü satıcı kadın evini resmen buzhane yapmış. Hamileler için. Eviniz yakınsa gidip alin yada kurye siparişi yapın. Biz gidip aldık daha ucuz oldu. www.aseriyorum.net. buda adresi
Aysebkr1258 Erham İstanbul’da oturmuyorum ama tanıdık bir kaç akrabamız var aldırtabilirim teşekkür ederim saolun 😊