balkizim_06 Bnmde kızım olcak inşallah ismini asel koyacagız anlamı cennetteki 4 ırmaktan biri bal ırmağı demek Aynı zamanda elisa da gzl isim cennetin kapısında bekleyen meleğin ismi dıye gecıyo
filialunae Gulcannnnnnnn Yok artık Nil Aras benim de aklımdan geçmişti ilkte erkek demişlerdi bana da birine. İki kız olunca biz de Nil ve İdil’de karar kaldık sonunda isimli takımları bile yaptırdım valla artık cayamam 😅 İdil de bir nehir Volga nehrinin diğer adıymış, saf aşk demek bir de uyumlu bitiyor ikisi de 😄 Siz Nil’in yanına ne düşündünüz? ☺️
Gulcannnnnnnn filialunae hahha hadi ya aynı şeyleri düşünmüşüz 😅😅 bende Nil’e en çok idili yakıştırıyorum 😍 ama eşim helen ve hera da çok karalı görünüyor şimdilik 😅😅
Twins-inci filialunae harikaa gerçekten bende ilk duyduğumdan beri vazgeçemedim öyle kaldılar anlamları da güzel seslenisi de uyumlu sağlıcakla inşallah 🥰 bu arada isimli takım nereden yaptırdınız acaba
Gulcannnnnnnn filialunae evet çok tatlı isimler gerçekten sadece Nil biraz kısa kalıyor diye emin olamıyorum 😅 bu arada ınstg hesabım ggulcan.inci ekle istersen süreci birlikte görmüş olurız 🥰🥰
filialunae Twins-inci instagramda @tavsantulumdunyasi canım. Ben de buradan biri paylaşmış onda görmüştüm 😃 şöyleler; 🌸🌸 2 takım 1500dü. Çok yoğunlar ama 2 3 hafta geçti benim siparişi yapmaya başlayana kadar aklınızda olsun.
balkizim_06 Bırbırne yakın degl ama Asel ve elisa Asel cennetteki 4 ırmaktan biri bal ırmağı demek Elisa ise cennetin kapısında bekleyen meleğin ismi dıye gecıyo Bnm kızım olucak ismini Asel koyacagız inşallah anlam olark cok gzl…cocuklarımızn ismi koymamız konusunda da hesaba cekilecegiz…..o yuzden bunu tercih ettık
Gulcannnnnnnn balkizim_06 çok güzel iki isim de ama ikisini de çok yakınlarım bebeklerine verdiler. :(