Gulcannnnnnnn Kızlar ikiz kız isim önerilerinizi bekliyorum dün öğrendik cinsiyetlerimizi iki prenses annesi olacağım inşallah :) isimlerin benzer olmasına gerek yok anlamı ve telaffuzu hoş olması yeterli 💕💕
Senbenimmucizem Gulcannnnnnnn deren,derin Meva,neva Simay,Miray Öykü, Umay Lina,mina Nuray,İlkay Nare,nur Kumsal, masal
GlstnMrt Gulcannnnnnnn masal ve Kumsal çok tatlı isimler benimde kızım olursa ikisnden birini koymayı düşünüyorum
Gulcannnnnnnn Hsrt80 hayırlı olsunn :) yakınmış haftalarımız biz de 18 deyiz şu an 🥰🥰 hareketlerini hissediyor musunuz
hayalim35 Gulcannnnnnnn hayırlı olsun inş sağlıkla alırsınız kucağınıza aklıma gelenleri yazıyım buraya: derya deniz Alya arya Esra esma Azra sahra Senem sinem
__Aysenurrr__ Gulcannnnnnnn Ayla ayça Nisa melisa Umay Seray Miray Nilay Ahu asu Serra Berra Ecrin Ceylin Ceren Beren Selin Pelin Doğa Duru Nida Seda Eda seda Tanem Sinem Nazlı Aslı Ezgi Özge
Deletedmom0071 Benim arkadaşım ikiz kızlrına Piraye (süs) ve Feryal (ışık saçan kız çocuğu) koymuştu hiç kimsede olmayan isimler 🌸
defneveannesii_ Gulcannnnnnnn Hayal - Hayat Defne - Efnan Doğa - Duru Alara - Tuana Selin - Pelin Cemre - Ceren
Gulcannnnnnnn Kızlar hepinize çok teşekkürler çok güzel isimler yazmışsınız :) benim de aklıma helen ve hera geliyor onlar nasıl sizce
Bianne4161 Gulcannnnnnnn benim oğlum oluyor ben kızım olsaydı İnci veya İpek koymak istiyordum siz de ikisini birlikte kullanabilirsiniz çok zarif isimler olduğunu düşünüyorum 🥰
Gulcannnnnnnn Deletedmom0071 evet ikisi de Yunan ismi ama çok hoş geliyorlar bana 😅😅 çok hoşuma gittiler ben antepli babası da ağrılı 😂 çocuklar isimlerini görünce bir şok yaşayabilirler