Muhammed Yiğit 🦋
Erkek Bebiş İsimleri 🩵
Miran Aslan koyacağım ama mihran dan dönüş yaptık
Ahmet Alp olacak inşallah Rabbım nasip ederse💙
Muhammed umut 💙
Birseyin olmasini sabirla beklemek ümit etmek
Oğlumun ismi umut gibide çocuk oluyorlar insanin sabri oluyor gercekten çok akılli uslu bir çocuk oluyorlar uysal lar 💙iyiki koymsum
Emel5805 aynı olcak isimleri bebislerimizin❤️
Bizde Allah nasip ederse Uraz Ege koymak istiyoruz 🥰
- oğlumun adi sait emir 2. Oğlumun adi eren asaf olucak insallah💙
Minigimvebiz aynen zaten koyani takdir ediyorum benim gibi üşengeç değiller bir de fark ettim iki isim koyanlar üşenmeden iki isimle sesleniyorlar parkta falan valla helal olsun azimlerine hiç bana göre deil 😂😂😂
Ayssee20 bende kerem efe ve kerem alp arasında kaldım kerem alp i çok yakışırdım aslında ama eşim iki isim istemedi iki isim düşünüyorsanız kerem alp öneririm :)
2cucukannesi oğlumun adı Göktuğ çok severek koyduk ismini eski erkek arkadaşımın adı Buğra olmasaydı kesin onu koydururdum 😂
EbruBoluKaya eymen olabilir
Kevser06- kızım olacak oğlum olsaydı doruk koyardım isim konusunda hassas olmaya özen gösterin derim isim analizini iyice araştırın çok önemli bebeğinize isim koyarken kaderini de belirlemiş oluyorsunuz 2. Bir isim daha koyup anneyle babanın bilmesi gerekiyor sadece ileride çok etkisi oluyor nazar beddua dua bu tarz şeyler de 2. İsmin sadece anne babanın bilmesi çok iyi oluyor deneyin derim
Oglum olacak Allah nasip ederse. Asilhan koyacağız 💜
Kevser06- Mete/metehan
Emir
- Düzenlendi
Ayssee20 bende kerem düşünüyorum.
Kerem asaf
kerem mert.
Kerem ali
kerem alp yanına olabilir