Mrvkrgl06 Bsranurr aynen geç başlasa daha çok üzülürdüm. Ama ne zaman yağlar falan sürmeye başladım o zaman çatladım keşke hiç bişey sürmeseydim
Bsranurr Birsenvergili sağolsın canım zaten öyle oluyor hep para tuzagı olacağı varsa oluyor gerçekten
Busra37 Ahh ahh en erken benim çatlamaya başladı benim 18de falan yavaş yavaş başladı. Vücudunuz müsaitse ve kuruysa ne yaparsanız yapın çatlıyosunuz benim ne kaşındı ne etti ama yinede çatlıyo. Ergenliktende vardı benim ama bunlar baya derin sonradan beyazlıyor diyolar ama yinede insan üzülüyo şuan 25+6dayım
Bsranurr ATC ayyyy canım ya sen de ben gibiymişssin aynı benim esimde sıkıntı etmiyor ama gel gelelim ben ediyorum 😊😊1 sene sonra geçecek derlen o izler geçiyor mu 🙏🏻Keşke geçsin yaaaa
ATC Bsranurr evet canım geçiyor sadece hafif beyazlıklar kalıyor eğer beyaz tenliyseniz hiç belli olmuyor 😊
ATC Beriliko valla bizim aile de oldu genelinde olduğunu gördüm kadınların sizde öyl olmamış olabilir 😏
Glstn Bsranurr Ben de 33 haftalık oldum.Şimdilik bişey yok ama sevinmek için erken sanırım.Son anda bile çatlayan oluyormuş 🙄Inşallah çatlaksız bir şekilde tamamlanır bu süreç 🙄
Bsranurr Glstn inş canım benim kimi de diyor benim de doğum da çatladı diye inş bu zamana kadar çatlamamış çatlamaz da
Ceylanim Bsranurr 27 haftalik hamileyim ilk vebeligimde2 asiri catlamistim simdi yeniden aciyor agriyor tekrardan catliyorum sanirim bebe yağı falanda kullaniyorum ama olacak oluyor bebisler saglikla gelsin
Bsranurr Ceylanim bide acıyor mu o çatlak yerler o daha kötüymüş ya inş bebeklerimiz sağlıcakla gelsin de önemli değil
Bsranurr Mrvkrgl06 inanrmısın karnıma kremi sürmeye başladım 1 hafta sonra çatlamaya başladı benim de ama öyle denk gelmiştir diye düşünmüştüm
Ceylanim Bsranurr benim cok aciyot kaynat su dokulmusde yanmis sanki feci bisi 😭😭😭 allahim hayırlısıyla kucaginiza almayi nasio etsin herseyi ayri zor 😢😢😢
Ss1 Çatladıysanız çözümü yok ama bu saatten sonra yeni olusacajlari englleyebilirsiniz. 3 4 lt su için Sürekli gün de 2 kere kendinizi yağlayın ve kilo alımınıza çok dikkat edin ben bunlarla şükür hiç çatlamadım genetik olduğuna da inanmıyorum
Bsranurr Ss1 ben sadece 2 kilo aldım fazla kilo almadım 34 hafta olduk ama ona rağmen karnım büyüyünce tabi çatladı