bdenerigokce redann4 11 set yaptırdım bende yastıkla beraber, bi tane süslü yastığı olsun bebişimin dedim😂 luladesing’den sipariş verdim 775₺, hamile ve doğumu yakın diye son sipariş almıştı şimdi alır mı bilmiyorum 🫶
Elifdeva redann4 instagramda madrebebek sayfasindan siparis verdim bekliyorum 10 gune gelir sanirim bende burdan sormustum alanlar memnun kalmis
TheMuhtesem redann4 ben instagramda sedefnakisevi diye bir sayfada yaptırdım. 10lu hastane çıkışı + yastık. Neredeyse her parçada ismi nakışla işlendi.850ye yaptırmıştım ama zam geldi ya da gelmek üzere bilmiyorum.Hazirannda sipariş vermiştim araya bayram falan girince gelmesi 1 ayı buldu ama normali 2 hafta falan sanırım
Bbusra_24 Rokokoevi Gönülden tavsiyemdir Ünzile hanım iletişime geçecektir sizinle instagram dan sayfasına bakabilirsiniz ben 10 parça hastane çıkışı seti yaptırdım içinde herşeyi var gerçekten harikaydı🌸
Aysensrkan İnstadan bebeqon sayfasından yaptıracağım baya araştırdım güvenilir ve güzel ürünleri tulum şapka eldiven battaniye yastık 400 TL
redann4 yeninesilanne-99 bu sayfaya baktım da havale EFT diyor ödeme seçeneği olarak.. güvenilir bı site mi dolandirilmayalim?
Zeyzey055 Elifdeva ilk bebeğime ordan yaptirmistim simdi bebeğimin ismine karar vermedim yine ordan vericem ama
cevriye35_ Ben trendyoldan yaptırdım battaniye falan değilde sadece tulum eldiven şapka nakış işlemişler çok güzel