Nurrrates Kızım 20 günlük bugün sabahtan beri emiyor oyalamaya çalışıyorum ama olmuyor sürekli emesi var. Ne yapmam lazım?
Bernasnli Nurrrates sana yakın olmaya ten teması kurmaya çalışıyor olabilir soyun onu da soy koy göğsüne kucağına yakın kal bir süre
Yazmelegi_ Nurrrates ben 10 dk bi göğüsten 10 dk diğerinden emziriyorum yine emmek isterse biraz mama yapıp veriyorum onun içince göğsüme getiriyorum emmek istrmiyor yani doymuyormus doktor da demişti o çeker ama sütün yetmiyor olabilir demişti
Esrahmet Nurrrates uyuyor mu peki birde bezleri nasıl oluyor? Bnmde kızım 3 haftalık oda sürekli emmek istiyor ama emince illaki uyuyor ve bezleride hep çişli. Ve hastaneden çıktığınızda n beri kilo alimi nasıl ?
Nurrrates Bernasnli femme kızlar ten temasını denedim ama sakinleşmedi hala emmek istedi büyük ihtimalle Yazmelegi_ dedigi gibi sütüm yetmiyor olabilir🥹 yarın doktora gideceğiz
Yazmelegi_ Nurrrates doktor bilgi verir bize öyle dedi biz emzirmeden sonra mama denedik doymuyormus anlamış olduk
Nurrrates Yazmelegi_ eğer doymadigi için böyleyse bizde mamaya başlarız artık yeter ki aç kalmasın insan ne yapacağını şaşırıyor. Bu arada çok teşekkür ederim 🥰
Nurrrates Esrahmet bugün 1 2 defa uyudu sadece. Aç oldugu için uyuyamıyor sanırım. Bezi hem cisli hem kakalı. Kilo alımı geçen hafta gayet iyiydi. Ama şimdi nasıl bilemiyorum
Deletedmom0071 Nurrrates emzik almıyor mu? Seni emzik yerine kullanıyor olabilir. Tabi ki aç olduğu için emmiyor çoğu bebek ama 20 günlük bildiği tek şey emmek. Bu yüzden normal yani. Ama emzik alsa rahat ederdiniz.
Nurrrates Deletedmom0071 hayır emzik kullanmıyor. Evet bazen beni emzik yerine kullanıyormuş annem farkedip söylemişti ama bugun sanki bana acligindan sürekli emmek istiyor gibi geldi umarım aç kalmamistir
Deletedmom0071 Nurrrates yok zannetmiyorum aç olduğunu. Aç bebek ağlar memede de olsa. O sizi emzik yerine kullanıyor…
minikoannesi123 Benim bebeğim de aynıydı ilk günler, hep memede kalıp memeden ayrildigi zaman ağlıyordu. Doktor önerisi ile mama denedim. Meğer doymuyormus🥺 siz yine doktorunuza da sorun tabii
aysegul_46 Kızlar benim bebekte 20 günlük sürekli emmek istiyo doymuyo galiba demi doydugunu nasl anlarız mama vermek istiyorum emzirdikten sonra mı veriyorsunuz emmeden önce mı veriyorsunz mamayi
Nurrrates aysegul_46 kuzum bence mama vermeden önce doktora götürsen daha iyi olur. Bende doymuyor diye düşünüp mama vermeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim iyi ki vazgeçmişim aç değilmiş gazı varmış. Belki de başka birşeyi vardır insanın aklına hemen doymuyor geliyor.