Sevgii27 Kızlar selam, 36. Haftada çatı muayenesi yapılıyor mu? Yarın doktor kontrolüm var merak ediyorum 🙏🏻
Sevgii27 Mommysu Erken diye olmayabilir dedim ama sonrasında kanama vs olmus muydu sizde 37-38 de yapılıyor çünkü genelde
Ilaydaerd Mommysu elle mi bakıyorlar yoksa bi aletle mi çok korkuyorum ben ya 36 haftadayım haftaya bana da bakacaklar büyük ihtimalle
Mommysu Sevgii27 bence doktora göre değişiyor kimisi 36 kimisi 37-38 de bakıyor. Kanama, lekelenme gibi durum yaşamadım. Ağrı, acıda hissetmedim. Kendini sıkmadığın, kasmadığın süre boyunca bir şey hissetmiyorsun
Mommysu Sevgii27 bence doktora göre değişiyor kimisi 36 kimisi 37-38 de bakıyor. Kanama, lekelenme gibi durum yaşamadım. Ağrı, acıda hissetmedim. Kendini sıkmadığın, kasmadığın süre boyunca bir şey hissetmiyorsun
Sevgii27 Mommysu Çatı muayenesini kafamda baya büyüttüm bence ben🥹😀 Teşekkür ederim ben de kendimi kasmamaya rahat olmaya çalışacağım 🙏🏻
Serife2323 Sevgii27 bana bir hafta önce ki muayene de haftaya çatı kontrolü yapıcam demişti bakalım size ne diyecek doktorunuz
Mommysu Ilaydaerd elle bakıyor ama kalkıp kolunuda sokup bakmıyor 😂 Korkutma kendini 2 parmağıyla sağ sol gibi hareket ettirip çekiyor. İnan korktuğun gibi değil
Nigar22 Sevgii27 merhaba ben 36+4 haftalıktım nst çekildim sancı çıktı diye doktor çatı muayenesi yapmıştı açılmam vardı siz yinede hazırlıklı gidin ne olur ne olmaz diye