Elifkskl Masalnesli merhaba canım sen sanırım orada sezeryan doğum yapmışsın. Memnun kaldım mı süreç nasıl ilerliyor bende 2.sezeryanımı orada olacağım merk ediyorum. Doğum süresi sonra falan. Vaktin olursa yazarsan çık memnun olurum 😊
Masalnesli Elifkskl çok güzel bir doğum oldu ama çok ağrım oldu belden iğne yaparken bulamadı 3 defa girdi çıktı odam tek kisilikti eşim ve kız kardeşim vardı hemşirelerm çok iyiydi özelden farksızdı benimkisi iyiki gidip 32 bin vermemism ☺️
Elifkskl Masalnesli ameliyattan hemen sonra mı servise alıyorlar ben bilkentte gözetim altında uzun süre kalmıştım ilk ayağı kalkınca servisi çıkardılar orada da aynı mı
melikemstf Masalnesli tek kişilik oda denk mi geldi siz mi istediniz bide 2 kişi mi kaldı refakatçi ☺️
Masalnesli Elifkskl alıyorlar yarım saat bekletiyorlar yanlış hatırlamıyorsam sonra odaya çıkartıyorlar
Masalnesli melikemstf aynen tek kişiliğe denk geldim ben bizde kan uyuşmazlığı vardı bebek de sarilik olma ihtimali çok yüksekti gelen gidenden enfenksiyon kapmayalim diye tek kişilik ayarladilar
Dilarayy Eşleri refakatçi kalanlar tek kişilik oda da kalabiliyor diye biliyorum bende orada doğum yapmayı düşünüyorum ve tek kişilik oda istiyorum süsleme falan🙃