EbruSamet Ysn hayır bide geçen hafta kaç dediğini de bilmiyor bu haftaki kilosuna iyi diyor tamam cok şükür yine de haftasıyla uyumlu çıkıyor da işte stres oldum bi an🙄
EbruSamet Filizsmh aynen canım bende tam olarak o düşüncelerdeyim stres oldum bende ama ultrasondaki kiloya pek güvenmiycez son zamanlar onu anladım haftasıyla uyumlu doğsun yeter 🙏🏻
EbruSamet oglummehmedim evet olabilir çünkü bu kadar fark olamaz şimdi haftaya da yüksek çıkar kesin 🤔 artık doğunca gerçek kilosunu görücez🤗
EbruSamet Ysn dimi canım 2 hafta da 900 gr almış olup bi hafta da 500 gr vermiş olamayacağına göre kesin🤔 gerçek kilosunu merak ediyor insan böle olunca da🙈
Azrazerin EbruSamet ben 39. Haftada 3600 biliyordum bir doğdu 4200☺️ Doktor 3800 görseydim sezeryana alırdım demişti yavrum kendini güzel saklamış normal doğmak istedi☺️
EbruSamet Azrazerin oyy maşallah canım görünen kilosunun üstünde doğmuş ve normal olmuş valla cok güzel maşallah🙏🏻
Dilekkkk EbruSamet kuzu som haftalar ds yanlış ölçüm olabiliyor takılma benim arkadaşım a 3650 dedi 3100 doğdu bana da 35 de 2950 dedi 36 da 3 dedi 50 gr imkansız hissediyorum hareketleri acıtıyor canımı büyüdü kendi de dedi son haftalar çok oynar yanlışlık olur tam ölçüm alamayız tahmini die
EbruSamet Dilekkkk aynen canım ya bana da daha bile kilolu olabilir gibi geliyor benimde içim acıyor her hareketinde artık cok sert hissediyorum ayaklarını basını falan gerçek kilosu ben cok merak ediyorm valla🤔🤭
Damlayaz EbruSamet kesinlikle yanlış ölçüyor. 60 cm boyu cok uzun dediler 45 cm doğdu, kilosu 3.500 dediler tam 3 kilo doğdu. Bebeğin ogünkü duruşu, pozisyonu bile etkiliyor ölçümü
Damlayaz Hiç kafanıza takmayın küçük bebeği büyütmek daha kolay kilolu doğan bebeği beslemek daha zor sık sık emzirmen gerekiyor süt geldi gelmedi ,yetti yetmedi düşünüp dur. Dışarda çok daha hızlı büyüyolar aylık 1-1,5 kilo alıyolr yeterki sağlıklı olsunlarr 😘
EbruSamet Damlayaz haklısın canım en bası sağlık sağlıklı doğsunlar da sonrası allahın izniyle hallolur☺️