Sinemfrkn Merhabalar hanımlar Şanlıurfa’da hamile olanlar hangi doktoru tercih ediyorsunuz ? Normal doğum destekleyen doktorlar kimler ? Önerilerinizi bekliyorum 💖
Mervikk Sinemfrkn lotusa gidiyorum ben Münevver Zehra davutoğluna 11 haftalığım henüz doğumla ilgili bir yönlendirme için erken ama genel olarak memnunum ☺️sen
hatice_x Sinemfrkn Lotus hastanesi suna Şeren daha 13haftalığız 💁♀️ normal doğum olarak Tuna Akçalı çok duydum ben randevu bulamadım diye ilk suna hanıma gittim onda kaldım şu anlık memnunum değişir miyim bilemiyorum
Sunshine__ Sinemfrkn Şanmed Özcan kara normal doğumu destekliyor önceliğimiz normal doğum dedi şuan 32 haftalık gebeyim 😁
Sinemfrkn Mervikk Nevhospital Emre ekmekçiye gidiyorum normal düşünüyorum şuan 30 haftayım bakalım inş iyi olur hastanenin düzenlediği doğum eğitimleri vs var onlara katılacağım son ay bakalım istediğim gibi bir doğum olur inşallah
Seval0Seval Sinemfrkn Orhan balçık bu doktoru geç buldum ama iyiki buldum çok sevimli ve sempatik o kadar çok ilgili ki anlatamam ben 1 buçuk yıl Kadir yamana gidiyordum pişman oldum bu doktordayım şimdi gebelik planlıyorum