Hlycsr91 Kızlar 28 haftadayım 2 gün öncesine kadar bebeğim çok hareketliydi ama 2 gündür belli belirsiz hissediyorum neden böyle olmuş olabilir :( doktora c.tesi gittim herşey yolundaydı.
Mavisim3457 Hlycsr91 Kendini yordun mu, ondan da olmuş olabilir. Tatlı ye uzan canım kendini endişelendirme
Aysee1123 Hlycsr91 Hergün aynı şiddetle veya sıklıkla olucak diye birşey yok. Bende 28+3 üm hergün aynı şekilde olmuyor bazı gün daha aktif bazı gün daha pasif normal yani. Bizde bugün pasiftik mesela
Happymm Mavisim3457 yorulunca öyle mi oluyor ben de bu aralar öyleyim 34. Haftadayım yatıya misafir var kaç gündür hiç oturamıyorum dinlenemiyorum onda mı az hissediyorum normalde çok hareketliydi
Sibel_72 28-29 haftalık iken bebek genelde pozisyon değiştiriyor ya da sıze sırtını çeviriyor bu haftalarda ben dahil bir çok anne bu postu atmıştır korkmayın hersey yolunda olacak ama hiç hiç hısetmezsenıx acıle gıdın
Hlycsr91 Sibel_72 arada çok ufak hissediyorum sanki ilk zamanlardaki gibi kıpırtılar. Sabah randevu aldım içim rahat etmeyecek :(
Lilim Hlycsr91 iki gündür benimde öyleydi endişelendim sabah doktora gittim gayet keyfi yerindeydi uyuyordu 😀
Hlycsr91 Lilim sabah bende gideceğim inş keyfi yerinde dir kızımın. Bizi endişendirmeyi pek seviyorlar sanırım, gebeliğimi herşeye endişe ederek geçiriyorum 😂
Cekilmezbirkiz Bende bugün içten içe bi korktum hareket hissetmedim ama şuan hareketlendi. Ya pozisyon değiştiriyor yada uyku düzeni değişiyor bilemedim
Mavisim3457 Happymm Haftanda ileri bide yatılı misafir elbette yorgun düşersin. Bide günde 10 hareket normal kabul ediliyor ☺️. Kendini dinlendirdikçe düzelir Allahım sağlık sıhhat versin inşallah canım benim 💐
Nur001 O haftalarda bana da olmuştu günde minik minik de olsa 10 hareket ediyorsa korkma hiç . Doktordan randevu almışsın zaten git için rahatlasın