Papatya_kokuyo5 Kbraoguz tez zamanda sağlıkla evizinde olursunuz inşallah kuvezde ona çok iyi bakıyorlar bundan emin ol suan onun için en sağlıklı yer orası❤️
Kbraoguz Papatya_kokuyo5 hiç şüphem yok doktorumuz çok iyi Allahım herkese yardım etsin bana da kızıma da inşallah🤲🏻♥️
EmreBeyiBeklerken Kbraoguz Allah en kısa zamanda evine sağlıkla gelmeyi nasip etsin minik Gökçe Prensese 🌸 içinizi ferah tutun eşim de 900 gram doğmuş mısır koçanı kadarmış maşallah şimdi kilo versin diye uğraşıyorum kapılardan geçmiyor dağ gibi derler ya aynen öyle 😅 30 sene öncesindeki teknoloji tıp şartlarıyla şimdiki çok farklı doktorlar çok daha bilinçli en güzel şekilde bakılır siz yeter ki gönlünüzü karartmayin dualarımız Gökçe ile 🤲❤️
Kbraoguz EmreBeyiBeklerken çok güzel moral verdiniz Allahım sizden razı olsun inşallah🤲🏻 Rabbim herkese yardım etsin kimseyi evladından ayırmasın inşallah ♥️
Aycha Kbraoguz Geçmiş olsun. Allah, Gökçe’ye ve tüm diğer hastalara acil, daimi şifa versin, hasta yakınlarına sabır, metanet versin, tez vakitte müjdeli haberler duyurtsun.
defneveannesii_ Kbraoguz Allah sağ salim kavuşmanızı, güzel Gökçe’nin sağlıcakla toparlanıp eve gelmesini nasip etsin inşallah 🥰🙏🏻 Çok güçlü olduğuna eminim minnoşun 🥹🥰 Sana da gelmiş geçmiş olsun canım kendine dikkat et 🙏🏻 Sen de içini ferah tut, inşallah Gökçe en kısa zamanda evine gelip size kavuşacaktır 💗👼🏼
Kbraoguz defneveannesii_ canımmmm benim ♥️ çok teşekkür ederim Rabbim gönlünün güzelliğinin mükafatını yaşatsın sana 🤲🏻
Kbraoguz Dra21 çok geçmiş olsun Rabbim yardım etsin inşallah size 🤲🏻 sizde evladınıza sağ Salim kavuşun amiiiiiin 🤲🏻
Kbraoguz BurcuAras aminnn çok sağolun 🤲🏻 ultrasonda benim 1.610 gram çıkıyordu ama doğduğunda 1.320 gram doğdu hatta boyunu da 42 cm ölçmüştük ama 40 cm dünyaya geldi yavrum♥️
EmreBeyiBeklerken Kbraoguz aminnn 🤲 evlatla sınanmak en zoru gerçekten Allah düşmanıma bile yaşatmasın 🥺
defneveannesii_ Kbraoguz Kuzummm o senin gönlünün güzelliği sağolasın♥️ Allah bir an önce kavuştursun sizi hayırlısıyla 🌸👼🏼