Diyetisyen Cansutkbs canım ben bunu aldım bütçen ne kadar bilmiyorum ama belki bir fikir olur. https://www.babymall.com.tr/urun/lullaby-dicle-bebek-bakim-sirt-cantasi-a-llb-292-siyah
kardeleng Cansutkbs evde sırt çantam var eşimin de kullanabileceği onu kullanmayı düşünüyorum.Minisoda termal çantaları görmüştüm ileride biberon kullanma durumu olursa onlardan almayı düşünüyorum.
Cagla87 Cansutkbs m.aliexpress.com/item/32919645863.html?spm=a2g0n.orderlist-amp.item.32919645863&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=5213amp-4KCH2JZp8Mmv2i5wHGvRoQ1543614783840
Cagla87 Cansutkbs Linki attım ama hatalı oldu galiba. Bu arada bu linkte 16 ayrı çanta var. Ben sondaki lacivert çantayı seçtim. 16 numara olan
zlemzcanzl Cansutkbs e bebekten kampanyadan almıştım çokta güzel. Ara sıra bak istersen çok kampanyası oluyor
Yeniievli Cansutkbs gecen cuma hepsi buradada indirim varken aldım. çok begendim.30 tl indirim uygulandı 99 a aldım.daha uygunları da vardı ama onu tercih ettim. çarşıda fiyatları sormuştum begendiğim modeller 150-180 arasıydı.
1850 Yeniievli arada stoğa giriyor hemde takip edersenız indiirnli giriyor. Ben efsane cuma ındıırmlerınde aldım. Sürekli değişiyor fiyat
Cansutkbs Cagla87 aynen giremiyorum ama aliexpress e güvenemiyorum ya güzel mi ürünleri birdr Çok çok geç geliyormş en fazla kaç güne gelşr acaba
Cagla87 Cansutkbs Yorumlarda herkes memnun. 2 haftaya falan gelmiş. Özellikle türkiyeden alanların yorumlarını okudum
Haticeozturk Cansutkbs eğer izmirdeysen termal olan arkadaşların attığı modeli 90 tl.ye aldım cok-da güzel
Cagla87 Cansutkbs Mgyldrmzclk https://tr.aliexpress.com/item/2019-yeni-Kad-n-Mumya-Anal-k-seyahat-s-rt-antalar-B-y-k-Kapasiteli-Bebek/32919645863.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.12c24c4d1V38ZB
SeherNilgnBakrc MerveSar fiyat uygun ama çok faZla kullanıcı yorumu yok bende almak istiyorum bir türlü şipariş vermedim ama bir kaç favori ekledim yorumlar önemli canım
SeherNilgnBakrc 1850 güzelmiş güle güle kullanın bende AliExpress ten alayım diyordum ama fiyat gayet iyi sizde memnunsanız 😀
Merve71 Cansutkbs canım ben aliexpreste n lequeen marka yı 65 tl ye aldım çok güzel çokta beğendim 15 günde geldi 😂