gulcins Arkadaşlar gebelikte diş çektiren varmı ben 7.haftamdayım Doktorum lokal anestezi ile bir sorun olmaz Dedi ve 3gün öncesinde antibiyotik kullanımını önerdi varmı benim durumumu yaşayan
Mine gulcins benim dişim çürüyüp kırılmıştı kadın Doğum doktorum 3. Ayı doldurduğum için bi onay kağıdı vermişti belirli grup ilaçları kullanmayın lütfen diye not düşmüştü tam teşekküllü diş hastanesinde doktor onayımın olduğunu belirtip doktora kağıdı göstererek kanal tedavisi yapıldı benim doktorum üç ay öncesinde onay vermediğini söylemişti
Eftelya Benim bildiğim ilk 3 ay düşüğe,son 3 ayda da erken doğuma sebep oluyormuş.Bu yüzden 4-6 ay arası yapılması en uygun dönem...
Mine Eftelya benim de doktorum öyle söylemişti hatta ben onay kağıdı alırken bi hastası da sormuştu daha 8 haftalıktı beklemen gerekir demişti
gulcins Benimki lokal anestezi ile birlikte bir sakıncası Yok diş çekiminin Dedi ama ben daha 6+6 günlük hamileyim lokal anestezi değil de beni korkutan antibiyotik kullanımı oldu yarın gidip yüzyüze konuşucam kadın doğumcumla lakin endişeliyim
deletedmom11 Yurt dışındayım ben gayette oLuyomuş. Dişime doLgu yaptırdım anestezide uyguLandı yani bebeğe sorun oLmuyomuş yani beLkide bunLar başka bişi kullanıyolar TR de ki doktorLar ne diyo biLmiyorm oLmaz diyolarmış
Deris Canım diş tedavileri 3 aydan sonra olur kendim dem biliyorum benim de yirmilik diş alınması gerekiyordu o kadar acıyı çektim 3 aya kadar ama şimdi 5 ay oldu yaptırmadım hala geçti çok şükür