hatice_x Kızlar merhaba 13 haftalık hamileyim bugün sol kalçam çok fazla feci şekilde ağrıyor özellikle yürürken canımı çok fazla acıtıyor sizler böyle birşey yaşadınız mı neden oluyor bilgisi olan var mı tedirgin oldum da biraz
Gixemm hatice_x benim 26.Haftadan sonra olmuştu çok şiddetli doktor gebeliğe bağlı sinir sıkışması dedi doğumdan sonra geçmişti ama bir doktorunuza sorabilirsiniz ağrılı birşeydir bilirim
hatice_x Gixemm bende araştırdım da biraz bu haftada kalça ağrısı için çok erken görünüyor herkesin ağırlaştıktan sonra başlamış 🤦♀️ kiloluda değilim ama bugün çok Fazla sinir stres yaptım ondan olabilir
Serap-asel hatice_x evet aynen oldu ılk zamanlar sonra gectı kendılıgınden hele yürürken benı mahvediyordu
hatice_x Elifdddd çok kötü bir ağrı ama ya benim de ilk gebeliğim bugün daha yeni başladı anlamadım birşey :(
hatice_x Olivia yaa bende neden bu kadar erken başladı ağrısı da çok kötü ya içten kemik ağrıyor sanki
Olivia hatice_x kalsyum eksikligi galiba doktor bana magnezyum vermişti bı doktorunuza sorun gidince yinede
Mervemerii hatice_x amiin teşekkür ederim🌸🐣hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah miniklerimizi💖